Tärkein tehtävämme on varmistaa asiakkaidemme tietoliikenneyhteyksien, päätelaitteiden ja muiden palveluiden toimiminen ajasta ja paikasta riippumattomasti. Teemme aktiivisesti töitä tuotannon jatkuvuuden varmistamiseksi. Jokainen käyttäjä voi vaikuttaa osaltaan siihen, että palvelut toimivat. Kiitos yhteistyöstä!

Lue lisää paikkariippumattomasta työstä

Kokousta käydään kokoushuoneessa Videoneuvottelun avulla, missä paikalla on seitsemän ihmistä ja videon välityksellä neljä.

Helppoa, nopeaa ja tietoturvallista yhteydenpitoa uudistuvilla videoneuvottelupalveluilla

Uudet Valtorin Videoneuvottelupalvelut mahdollistavat modernit ja helppokäyttöiset viestintävälineet valtionhallinnolle. Uudistus koskee sekä Valtorin toimialariippumattomia- että turvallisuusverkkopalveluita.

Lue lisää

40 000 etätyöläisen arki sujuvoitui uudistetun Kauko-palvelun myötä

Uudistimme valtion yhteisen etäyhteyspalvelu Kaukon pari vuotta sitten. Uusi arkkitehtuuri ja tekninen ratkaisu mahdollistivat huoltotöiden tekemisen ilman palvelukatkoja ja toivat vakautta palvelun toimintaan.

Lue lisää

Läppärillä työskentelyä kahvilassa.

Valtti Vierailija – päätelaitepalvelu lyhytaikaiseen käyttöön

Päätelaitepalvelu Valtti Vierailija on pilvipohjainen, helposti käyttöönotettava päätelaiteratkaisu, josta on saatavilla kaksi versiota: laina- ja kioskityöasema.

Lue lisää

Vaaleahiuksinen nainen katselee kännykkäänsä ulkona. Hänen päällään on ruskeapohjainen, ruutukuviollinen bleiseri  ja käsivarrella musta käsilaukku.

Kevyt Mobiili Pilvi on kustannustehokas versio Valtorin pienasiakkaille

Valtorin Tori-Mobiililaitepalveluiden valikoimasta löytyy nyt uusi ja kustannustehokas Kevyt Mobiili Pilvi -palvelu, joka on suunniteltu erityisesti Valtorin pienasiakkaille.

Lue lisää

Monipaikkainen työ Valtorissa -pelikirja mahdollistaa sujuvan ja turvallisen työskentelyn

Valtorissa työelämän käytännöistä on sovittu yhdessä. Olemme kokeillen kehittäneet monipaikkaisen työskentelyn periaatteita ja käytäntöjä, jotka on nyt koottu yksiin kansiin pelikirjaksi.

Lue lisää

Joukko ihmisiä yhteisen pöydän ympärillä neuvotteluhuoneessa.

Uusi ura Valtorissa: Asiakkuuspäällikkö mahdollistaa sujuvan arjen asiakkaalle 

Asiakkuuspäällikkö Maiju Väänäsen mielestä Valtorissa työskennellään asiakkaan kanssa samalla puolella pöytää sujuvan arjen ja tavoitteen aikaansaamiseksi. 

Lue lisää

Harjoittelijasta komponenttivastaavaksi: Valtori Akatemia voi avata ovia mielenkiintoisille urapoluille

Mirt Harjunheimo aloitti oman Valtori-uransa Valtori Akatemia -harjoitteluohjelman kautta vuonna 2019 päätelaitteiden ja työasemien hallinnoinnin parissa.

Lue lisää

Kuvassa kaksi henkilöä, joiden takana näkyy Valtorin Helsingin Lintulahden toimitiloja.

Valtorin toimitilavalintoja ohjaavat kustannukset, asiakastyytyväisyys ja vastuullisuus

Valtorin lähes 30 toimipisteessä eri puolilla Suomea työskentelee yli 1400 asiantuntijaa. Etätyön yleistyminen ja paikkariippumattomuus asettavat haasteita toimitilaratkaisuille.

Lue lisää

Monipaikkaisen työn ohjelman visio: Valtori on tukena ja ICT-palvelut toimivat monipaikkaisen työn eri tilanteissa.

Mopa-kehittämisen tavoitteena rakentaa monipaikkaiselle työlle toimivat edellytykset ja sujuva käyttäjäkokemus

Valtori on mukana mahdollistamassa valtiolla tehtävää sujuvaa monipaikkaista työtä. Olemme nyt laatineet tarkemmat tavoitteet sille, millaisen monipaikkaisen käyttäjäkokemuksen tarjoamiseen Valtori palvelujensa avulla tähtää. Samalla tavoitteet ohjaavat palvelukehitystä toteuttamaan tätä kokemusta.

Lue lisää

Iso ja valoisa kalustettu monitoimitila.

”Teemme muutot asiakkaalle mahdollisimman helpoksi”

Valtorin ICT-muuttopalvelua käyttämällä asiakas voi keskittyä omaan ydintoimintaansa ja jättää ICT-muuttoihin liittyvät asiat Valtorin muuttopalvelun hoidettavaksi. 

Lue lisää