Millaista työtä Valtorissa tehdään ja minkälaisia urakehitysmahdollisuuksia Valtorissa on? Lue Valtorissa työskentelystä työntekijöiden kertomana.

 

Palveluarkkitehti Juha Nieminen: Valtorin pilvikehitysjuna etenee ketterästi

Palveluarkkitehti Juha Nieminen on ollut Valtorissa sen perustamisesta alkaen. Nykyään hän työskentelee palveluarkkitehtina Palveluohjauksessa, joka kuuluu Asiakaskokemus-tulosyksikköön.

Lue lisää

Kokoushuone, jossa istuu kolme henkilöä neuvottelemassa. Etualalla istuvalla on päällään vaaleansininen huppari ja siniset farkut.

Viestinnän asiantuntija Sami Rontti: ”Valtorissa saan olla monessa mukana”

Sami Rontti on kokenut viestinnän ammattilainen, joka on tehnyt laaja-alaisesti erilaisia oman alansa työtehtäviä noin 20 vuoden ajan.

Lue lisää

Mustahupparinen mies ojentaa läppärin pöydän vieressä istuvalle naiselle. Kuljetuskärryssä näkyy vanhoja, kierrätykseen menossa olevia laitteita, mm. läppäreitä ja puhelimia.

Valtori Akatemia mahdollisti tietoliikenneasiantuntijan uran Mikko Nevalle

Tietoliikenneasiantuntijana toimiva Mikko Neva haki kuusi vuotta sitten Valtori Akatemiaan, johon hän valikoitui opiskelemaan tietoliikennettä. Yhteensä harjoitteluohjelmaan pääsi 15, joista osa meni pilviteknologian harjoitteluohjelmaan ja osa tietoliikennepuolelle. 

Lue lisää

Ihmisiä kokoustamassa pöydän ympärillä, osa on etänä ja heidän kuvansa näkyy skriinillä, TV:n kuvaruudulla.

Palvelukehityspäällikkö Heini Porra vaihtoi yliopistomaailmasta ICT-alalle

Heini Porra asuu Pohjolan valkeassa kaupungissa Oulussa, joka kuuluu Pohjois-Pohjanmaahan. Viimeiset neljä vuotta hän työskenteli yliopistolla täydentävien opintojen ohjelmapäällikkönä, josta tie johti palvelukehityspäälliköksi Valtoriin.

Lue lisää

Joukko asiantuntijoita istuu sohvalla selin kameraa ja katsovat kahden asiantuntijan (nainen ja mies) työskentelyä valkotaululla.

Hyppäys ravintola-alalta pilvipalveluasiantuntijaksi onnistui oikealla asenteella

Valtori Akatemia mahdollisti Julia Valkealahdelle uuden työuran. Hän pääsi Valtori Akatemiaan vuoden 2022 alussa. Saman vuoden elokuussa Juliasta tuli pilvipalveluasiantuntija, kun hänet vakinaistettiin Valtoriin. 

Lue lisää

Työyhteisökehittäjä Anne Horila: ”Intohimoni liittyy yhteistyöhön ja vuorovaikutukseen – sosiaaliseen vastuuseen”

Anne Horila on työskennellyt työyhteisökehittäjänä Valtorissa reilut kaksi vuotta. Hänellä on takanaan laaja-alainen osaaminen ja kehittäjätausta.

Lue lisää

Valtori Akatemiasta valmistuu tänä vuonna asiantuntijoita Tuve-palveluihin ja Turvallisuus-tulosyksikköön

Valtori Akatemia -harjoittelijaohjelma tarjoaa uransa alkuvaiheessa oleville ICT-alan ammattilaisille edellytykset kasvaa erilaisiin asiantuntijarooleihin. Tammikuussa 2023 alkaneeseen ohjelmaamme valittiin 266 hakijasta mukaan 38 henkilöä, jotka ovat nyt valmistumisen kynnyksellä.

Lue lisää

Joukko ihmisiä yhteisen pöydän ympärillä neuvotteluhuoneessa.

Uusi ura Valtorissa: Asiakkuuspäällikkö mahdollistaa sujuvan arjen asiakkaalle 

Asiakkuuspäällikkö Maiju Väänäsen mielestä Valtorissa työskennellään asiakkaan kanssa samalla puolella pöytää sujuvan arjen ja tavoitteen aikaansaamiseksi. 

Lue lisää

Miehellä on avonaisessa kädessään virtuaalisesti erilaisia pilvipalveluihin liittyviä kuvakkeita, kun hän istuu tietokoneen ääressä, ja hän näkyy kuvassa vain osittain.

Töissä Valtorissa: Tuotepäällikkö Jani Piironen edistää pilvipalveluiden kehitystä

Helsinkiläinen Jani Piironen on tuore valtorilainen. Hän aloitti työnsä Valtorissa pilvipalveluiden kehittäjänä elokuun lopulla. Erityisesti tuotepäällikön laaja pilvipalveluihin liittyvä kehitysrooli valtionhallinnossa kiinnostaa häntä.

Lue lisää

Harjoittelijasta komponenttivastaavaksi: Valtori Akatemia voi avata ovia mielenkiintoisille urapoluille

Mirt Harjunheimo aloitti oman Valtori-uransa Valtori Akatemia -harjoitteluohjelman kautta vuonna 2019 päätelaitteiden ja työasemien hallinnoinnin parissa.

Lue lisää