Hyppää sisältöön

Terveystarkastus: Valtion Valtti-työasemaympäristö voi hyvin

Julkaisuajankohta 13.12.2021 12.58
Tiedote
Työasema pöydällä.

Valtion Valtti-työasemille tehdään säännöllisiä terveystarkastuksia. Terveystarkastuksen tavoitteena on seurata järjestelmän kuntoa sekä teknisestä että prosessien näkökulmasta ja löytää mahdollisia korjauskohteita ennakoivasti. Terveystarkastuksen tekijänä oli Valtorin yhteistyökumppani Microsoft. Marraskuun tarkastus osoitti, että tietoturvan, suorituskyvyn ja käytettävyyden osalta työasemat voivat hyvin. 

Terveystarkastuksessa käytiin läpi järjestelmään liittyvät toimintamallit, prosessit, konfiguraatiot ja hallintajärjestelmän toiminta. ”Valtorin keskitettyjen työasemien hallintajärjestelmän terveystarkastuksen tulokset antavat tiedot järjestelmän terveydentilasta sekä mahdollisista riskeistä ja korjaustoimenpiteistä”, toteaa ryhmäpäällikkö Teppo Rintala Valtorista. 

Tarkastuksen tehneen Microsoftin asiantuntijan mukaan ympäristö on erittäin hyvässä kunnossa – Valtorin järjestelmäkomponentin asiantuntijat saivat erityismaininnan: ”Osaamisen taso on huippuluokkaa”.

Lisätietoja

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori

Ryhmäpäällikkö Teppo Rintala; teppo.rintala[at]valtori.fi
 

Paikkariippumaton työ Tiedote Tietoturva Timantti Valtti

Lue ajankohtaisista aiheista teemoittain

Pysyt perillä millaiset näkökulmat ja palvelut valtionhallinnon ICT:ssä ovat pinnalla. Tutustu vaikka kaikkiin teemoihin!

Tilaa tiedotteet ja uutiskirjeet

Saat ajankohtaiset nostot sähköpostiisi ja tiedät, mitä valtionhallinnon ICT:ssä tapahtuu. Tutustu myös aiempiin uutiskirjeisiin!

Sivun alkuun