Hyppää sisältöön

Valtti Vierailija – päätelaitepalvelu lyhytaikaiseen käyttöön

Julkaisuajankohta 17.5.2023 15.40
Tiedote
Läppärillä työskentelyä kahvilassa.
Kuvalähde: Valtori

Päätelaitepalvelu Valtti Vierailija on pilvipohjainen, helposti käyttöönotettava päätelaiteratkaisu, josta on saatavilla kaksi versiota: laina- ja kioskityöasema.

Valtti Vierailija -palveluun kuuluvia työasemia käytetään julkisessa verkossa, eikä niiltä ole pääsyä sisäverkon palveluihin. Lainakoneen kohdalla riippuu asiakkaan lisenssisopimuksesta, voidaanko palvelua ottaa käyttöön.

Valtti Vierailija on aiemmin valikoimassa olleen Erikoistyöasemapalvelu Valtti Lainan pohjalta jatkokehitetty palvelu, joka vastaa paremmin asiakaskysyntään. 

Mihin käyttötarkoitukseen laina- ja kioskityöasema soveltuvat?

Päätelaitepalvelu Valtti Vierailijan hinnoittelu perustuu kuukausittaiseen laitemäärään. Automaattinen laskutus tapahtuu kuukausittain toteuman mukaisesti. 

  • Lainatyöasema soveltuu tilapäiseen lainakäyttöön, jossa kevyt päätelaitepalvelu riittää. Tyypillisesti palvelua käytetään lainatyöasemana, messukoneena tai esityslaitteena neuvottelu- ja kokoustiloissa. Käyttäjä voi asentaa lainatyöasemalle sovelluksia, jotka poistetaan laina-ajan päätyttyä.
  • Kioskityöasema soveltuu esimerkiksi aula- ja asiakaspalvelutilojen yhteiskäyttökoneeksi. Laitteen käyttäjiä ovat yleensä organisaation asiakkaat, toisten virastojen henkilöstö tai yritysasiakkaat. Useimmiten kioskityöasemaa käytetään internetin lyhytaikaiseen selaamiseen. Kioskityöasema tyhjentyy jokaisen käyttökerran jälkeen automaattisesti, eikä sille voi tallentaa tiedostoja. Kioskityöaseman käyttö ei vaadi erillistä käyttäjätunnusta tai salasanaa.

Valtti Vierailijan hinta sisältää mm. työaseman leasingmaksut, tarvittavat lisenssit, haittaohjelmantorjunnan, työaseman esiasennuksen ja poiston sekä taustajärjestelmät ja huoltopalvelun laitteen rikkoutuessa. Palvelua kehitetään jatkuvasti ja sen tietoturva sekä päivitykset ovat aina ajan tasalla.

Käyttöönottoon liittyvät kyselyt

Kun haluat lisätietoa palveluistamme ja sen käyttöönottamisesta, otathan ensisijaisesti yhteyttä omaan asiakkuus- tai asiakaspalvelupäällikköösi.

Sinua saattaa kiinnostaa myös Valtti-työasemat keräävät sijaintitietoa jatkossa vain, jos asiakasorganisaatio niin haluaa

Asiantuntija- ja kumppanipalvelut Paikkariippumaton työ Pilvi Tiedote työasemat

Lue ajankohtaisista aiheista teemoittain

Pysyt perillä millaiset näkökulmat ja palvelut valtionhallinnon ICT:ssä ovat pinnalla. Tutustu vaikka kaikkiin teemoihin!

Tilaa tiedotteet ja uutiskirjeet

Saat ajankohtaiset nostot sähköpostiisi ja tiedät, mitä valtionhallinnon ICT:ssä tapahtuu. Tutustu myös aiempiin uutiskirjeisiin!

Sivun alkuun