Hyppää sisältöön

Kevyt Mobiili Pilvi on kustannustehokas versio Valtorin pienasiakkaille

Julkaisuajankohta 20.3.2023 8.46
Tiedote
Vaaleahiuksinen nainen katselee kännykkäänsä ulkona. Hänen päällään on ruskeapohjainen, ruutukuviollinen bleiseri  ja käsivarrella musta käsilaukku.
Kuvalähde: Valtori

Valtorin Tori-Mobiililaitepalveluiden valikoimasta löytyy nyt uusi ja kustannustehokas Kevyt Mobiili Pilvi -palvelu, joka on suunniteltu erityisesti Valtorin pienasiakkaille.

Kevyt Mobiili Pilvi on jo aiemmin tuotteistettuja Mobiili ja Mobiili Pilvi -vaihtoehtoja edullisempi, sillä se ei sisällä esimerkiksi elinkaaripalvelua, laitehankintoja eikä mobiililaitteen käytönneuvontaa. 

”Palvelu on suunniteltu asiakkaille, jotka eivät tarvitse kokonaispalvelua, vaan haluavat edullisimman vaihtoehdon. Palvelun avulla mm. hallitaan Mobiilipäätelaitteita ja parannetaan laitteiden tietoturvaa sekä mahdollistetaan työhön tarvittavat palvelut”, kertoo tuotepäällikkö Gennadij Herin Valtorista.

Kevyt Mobiili Pilvi kattaakin keskeisimmät mobiilipalvelujen komponentit, kuten mobiilihallinnan, perusohjelmistot ja palvelun toimittamiseen liittyvän taustainfrastruktuurin. Hallintapalvelua tuotetaan pilvipohjaisella Microsoft Intune -hallintatuotteella.

Lisätietoa

Asiantuntija- ja kumppanipalvelut Mobiili Mobiililaite Mobiililaitepalvelu Paikkariippumaton työ Pilvi Tiedote Tietoturva

Lue ajankohtaisista aiheista teemoittain

Pysyt perillä millaiset näkökulmat ja palvelut valtionhallinnon ICT:ssä ovat pinnalla. Tutustu vaikka kaikkiin teemoihin!

Tilaa tiedotteet ja uutiskirjeet

Saat ajankohtaiset nostot sähköpostiisi ja tiedät, mitä valtionhallinnon ICT:ssä tapahtuu. Tutustu myös aiempiin uutiskirjeisiin!

Sivun alkuun