Valikko

Valtori Akatemia

Mahdollistamme työskentelyn hyvin erilaisten teknologioiden parissa

Miltä kuulostaisi uramahdollisuudet esimerkiksi kyberturvallisuuden (SOC 24/7) tai konesalipalveluiden ja palvelinvirtualisoinnin parissa? 

Haku syksyllä 2020 alkavaan Valtori Akatemiaan käynnistyy huhtikuussa. Lisätietoa kolmannen kerran starttaavasta Akatemiasta ja hausta lisätään tälle sivulle kevään aikana.

 

Valtori Akatemia -ohjelma

  • Valtori Akatemia on trainee-ohjelma uransa alkuvaiheessa oleville tekniikan ja liiketalouden alan ammattilaisille.
  • Ohjelma tarjoaa erinomaiset edellytykset kasvaa erilaisiin asiantuntijarooleihin. Ohjelma kestää useamman kuukauden ja on palkallinen.
  • Akatemian päätyttyä on mahdollisuus työllistyä vakituiseen työsuhteeseen Valtoriin.

Tarjoamme sopivasti haasteellisia työtehtäviä, mukavat työkaverit ja mentorit, jotka opastavat sinua ja perehdyttävät sinut tehtäviisi, uudet ja viihtyisät työtilat sekä hyvät työvälineet työn suorittamiseen. Valtori tarjoaa akatemialaisille mahdollisuuden suorittaa koulutusaiheeseen liittyvän sertifikaatin työnantajan kustantamana.

Ensimmäinen ohjelma starttasi keväällä 2018

Ensimmäinen Valtori Akatemia -ohjelma keräsi noin 200 hakijaa, joista ohjelmaan valikoitui timanttisen kova joukko vastavalmistuneita sekä jo työuralla kokeneita, uudelle uralle tähtääviä osaajia.

Ohjelma oli suunnattu pilviteknologiaan ja tietoliikenteeseen perehtyneille. Lähes kaikki harjoittelijat työllistyivät Akatemian jälkeen vakituisiin työsuhteisiin Valtoriin.

Lue lisää vuoden 2018 Akatemian huikeasta matkasta!

Toinen ohjelma käynnistyi keväällä 2019

Noin 400 hakijan joukosta ohjelmaan valikoituneet akatemialaiset työskentelivät Palvelutuotanto ja Palvelut -yksiköissä kahdeksan kuukauden ajan.

Palvelutuotannon puolen traineet tutustuivat erilaisiin teknologioihin neljän moduulin kautta, joista kussakin keskityttiin kerrallaan muutamaan teknologiaan. Moduulit kattoivat erilaisia teemoja, kuten O365-palvelut, lähiverkot ja identiteetinhallinta.

Palvelut-yksikössä taas oli tarjolla kaksi erilaista suuntautumisvaihtoehtoa: tuotehallinta tai palvelumuotoilu. Tuotehallinnan puolen akatemialaiset perehtyivät tuotehallintaan ja johtamiseen. Palvelumuotoilussa taas perehdyttiin arvoa tuottavien palveluiden suunnitteluun ja kehittämiseen.

Valtori Akatemia Instagramissa

Seuraa akatemialaisten kuulumisia Valtorin instassa #valtoriakatemia

Akatemialaisia

Valtori Akatemia vloggaa