Valtorin oma trainee-ohjelma Valtori Akatemia tarjoaa erinomaiset edellytykset kasvaa erilaisiin asiantuntijarooleihin. Ohjelman päätyttyä harjoittelijalla on mahdollisuus työllistyä Valtoriin.

Valtori Akatemian viides kausi starttaa vuonna 2023

Valtori Akatemian 2023 suunnittelu on käynnistynyt. Akatemia trainee-ohjelma toteutetaan Valtorissa nyt jo 5. kertaa! 

Vuoden 2023 Akatemia painottuu turvallisuuteen ja turvallisuusverkkoon. Haku vuoden 2023 akatemiaan käynnistyy syksyllä 2022. Pysy siis kuulolla!

Täydennämme tälle sivulle tietoa vuoden 2023 Akatemiasta. Lisätietoa on tulossa muun muassa akatemialaisten osaamisalueista ja haun käynnistymisestä.

Neljäs Valtori Akatemia keskittyi tietoturvaan ja kyberturvallisuuteen

Valtori Akatemia 2022. Koulutusohjelmat: pilviteknologiat, tietoturva ja kyberturvallisuus.

Valtori Akatemian 2022 koulutusohjelmat ovat tietoturva ja kyberturvallisuus (SOC) sekä pilviteknologiat. Hakuaika oli 11.10.-8.11.2021.

Videolla entinen akatemialainen Toni kertoo Valtori Akatemiasta. Videon kesto on 0:57.

Videolla Valtori-uransa trainee-ohjelman kautta aloittanut järjestelmäasiantuntija Emre Olgun kertoo Suomen pilvisiirtymästä. Videon kesto on 0:39.

Videolta saat tietoa kyberturvallisuuden trainee-ohjelmasta. Videon kesto on 1:05.

Mikä on Valtori Akatemia?

Valtori Akatemia on trainee-ohjelma uransa alkuvaiheessa oleville ICT-alan ammattilaisille.

Tarjoamme sinulle yhteiskunnallisesti merkittäviä ja sopivasti haasteellisia työtehtäviä, mukavat työkaverit ja mentorit, jotka opastavat sinua ja perehdyttävät sinut tehtäviisi sekä hyvät työvälineet työn suorittamiseen. Valtori tarjoaa loistavat mahdollisuudet kehittyä työssä Akatemian jälkeenkin. Meillä on paljon erilaisia työtehtäviä, joita tarjoamme aina ensin omille työntekijöillemme.

Akatemian hyödyllisyyttä kuvaa hyvin se, että edellisvuosien trainee-ohjelmaan osallistuneista lähes kaikki työllistyivät Valtoriin ohjelman päätyttyä.

Ensimmäinen ohjelma käynnistyi keväällä 2018

Ensimmäinen Valtori Akatemia -ohjelma keräsi noin 200 hakijaa, joista ohjelmaan valikoitui timanttisen kova joukko vastavalmistuneita sekä jo työuralla kokeneita, uudelle uralle tähtääviä osaajia.

Ohjelma oli suunnattu pilviteknologiaan ja tietoliikenteeseen perehtyneille. Lähes kaikki harjoittelijat työllistyivät Akatemian jälkeen vakituisiin työsuhteisiin Valtoriin.

Lue lisää vuoden 2018 Akatemian huikeasta matkasta!

Toinen ohjelma starttasi keväällä 2019

Noin 400 hakijan joukosta ohjelmaan valikoituneet akatemialaiset työskentelivät Palvelutuotanto ja Palvelut -yksiköissä kahdeksan kuukauden ajan.

Palvelutuotannon puolen traineet tutustuivat erilaisiin teknologioihin neljän moduulin kautta, joista kussakin keskityttiin kerrallaan muutamaan teknologiaan. Moduulit kattoivat erilaisia teemoja, kuten O365-palvelut, lähiverkot ja identiteetinhallinta.

Palvelut-yksikössä taas oli tarjolla kaksi erilaista suuntautumisvaihtoehtoa: tuotehallinta tai palvelumuotoilu. Tuotehallinnan puolen akatemialaiset perehtyivät tuotehallintaan ja johtamiseen. Palvelumuotoilussa taas perehdyttiin arvoa tuottavien palveluiden suunnitteluun ja kehittämiseen.

Tässäkin ohjelmassa lähes kaikki harjoittelijat työllistyivät Akatemian jälkeen Valtoriin.

Vuonna 2020 Akatemia käynnistyi jo kolmatta kertaa

Valtori Akatemia -trainee-ohjelmaan vuonna 2020 haki 239 henkilöä, joista kolmelle osaamisalueelle Tuotantoon valittiin kahdeksan harjoittelijaa. He sijoittuivat pääkaupunkiseudulle. Akatemia koostui koulutuksista ja työssä oppimisesta palkallisessa koulutusohjelmassa 1.9.2020-28.2.2021.

Videolta saat tietoa vuoden 2020 AD/Exchangen ja konesalipalveluiden trainee-ohjelmasta. Videon kesto on 1:23.