Tuotamme valtionhallinnon toimialariippumattomat ict-palvelut sekä korkean varautumisen ja turvallisuuden vaatimukset täyttäviä tieto- ja viestintäteknisiä palveluja

Töissä valtiolla – sujuvasti ja turvatusti

Sekä sujuvuus että turvallisuus ovat meille tärkeitä asioita.

Palvelujemme käyttäjiä on useita kymmeniä tuhansia – työmme tulokset vaikuttavat siis laajalle!

Tutustu toimintaamme
Pilviskeptikosta pilvilähettilääksi
21.3.2019 /
Timantti

Pilviskeptikosta pilvilähettilääksi

Kaikkein yksinkertaisimmillaan pilvipalvelut ovat samoja ohjelmistoja, jotka jouduttiin aikaisemmin asentamaan joka koneeseen asennuslevyn kautta. Nyt ne asennetaan pilvestä.

Valtorin tilinpäätös 2018 julkaistu
13.3.2019 /
Tiedote

Valtorin tilinpäätös 2018 julkaistu

Vuosi 2018 oli Valtorin viides toimintavuosi. Valtorille siirtyneiden asiakaskohtaisten ratkaisujen yhtenäistäminen eteni suunnitelmien mukaisesti, mutta tavoitetilaan pääseminen edellyttää vielä useamman vuoden määrätietoista kehittämistä. Yhdenmukaiset palvelut mahdollistavat korkean tietoturvan, tehokkaan ylläpidon ja palveluiden suunnitelmallisen kehittämisen.

Valtori täyttää viisi vuotta – käyttäjätyytyväisyys korkealla tasolla
27.2.2019 /
Tiedote

Valtori täyttää viisi vuotta – käyttäjätyytyväisyys korkealla tasolla

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori on nyt ollut toiminnassa viisi vuotta. Palvelukeskus syntyi vuonna 2014, kun noin 80 valtionhallinnon yksikön toimialariippumattomat ICT-tehtävät koottiin yhteen. Käyttäjien tyytyväisyys palveluihin on viimeisimmän mittauksen mukaan 9,2 asteikolla 1–10.

Yksi Valtori vie kohti yhdenmukaisempaa toimintaa
20.2.2019 /
Tiedote

Yksi Valtori vie kohti yhdenmukaisempaa toimintaa

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtorissa tulee 1.4.2019 alkaen voimaan organisaatiomuutos, Yksi Valtori. Tavoitteena on mahdollisimman yhdenmukainen ja asiakkaita palveleva toiminta. Muutos tukee myös Valtorin uutta strategiaa, jonka ytimessä on ensiluokkainen asiakaskokemus ja -ymmärrys.

Valtori Twitterissä
Seuraa meitä somessa

Valtori Twitter

Valtori Linkedin

Valtori Facebook

Valtori Instagram

Valtori Youtube