Tutustu Valtorin timanttisiin asiakkaisiin, osaajiin ja palveluihin!

Timantteja Valtorista

Taustalla ihmishahmon ylävartalo, jonka kädet näkyvät kannettavan tietokoneen näppäimistöllä. Tietokoneen kannessa kuvituksena paljon erilaisia tiedostokuvakkeita.

Käyttövaltuushallinnalla mahdollistetaan käyttäjän pääsy tietojärjestelmiin ja palveluihin

Käyttövaltuushallinnan tärkein tehtävä on huolehtia siitä, että asiakasorganisaatioiden käyttäjillä on työssään tarvitsemansa käyttäjätunnukset ja käyttöoikeudet. 

Lue lisää

Kuvassa pilvi, ympyrä, internet.

Uusi Verkkosuoja-palvelu tuo modernia pilvitietoturvaa internetin käyttöön

Valtori kehittää tietoturvapalveluita asiakkaiden ajankohtaisiin tarpeisiin. Yhtenä isona kehityskohteena on julkisten verkkojen ja palvelujen käytön suojaaminen.

Lue lisää

Työasema pöydällä.

Terveystarkastus: Valtion Valtti-työasemaympäristö voi hyvin

Valtion Valtti-työasemille tehdään säännöllisiä terveystarkastuksia. Terveystarkastuksen tavoitteena on seurata järjestelmän kuntoa sekä teknisestä että prosessien näkökulmasta ja löytää mahdollisia korjauskohteita ennakoivasti. Terveystarkastuksen tekijänä oli Valtorin yhteistyökumppani Microsoft. Marraskuun tarkastus osoitti, että tietoturvan, suorituskyvyn ja käytettävyyden osalta työasemat voivat hyvin. 

Lue lisää

Mies istuu kotona tietokoneen ääressä etäyhteyden päässä muista, jotka myös ovat etänä. Hän tervehtii ihmisiä ja heilauttaa kättään.

Yhteiskehittämistä: Valtorin asiakkaat testasivat Valtti Virtuaalia koeajossa

Valtorin Tori-palvelujen asiakkaille järjestettiin Valtti Virtuaali -koeajo. Siinä asiakkaat saivat tutustua palveluun pelillisin menetelmin marraskuun aikana. Valtorissa tehdään yhä enemmän palvelujen kehittämistä monin eri tavoin yhdessä meidän asiakkaidemme kanssa, mihin myös tuleva strategiamme ohjaa.

Lue lisää

Rajanylistyspaikalla tullimiehet tarkastavat Covid-todistuksia.

Valtori mahdollisti Covid-todistusten mobiilitarkastukset nopealla aikataululla Suomen rajoille

Valtori sai kesällä toimeksiannon, jossa Rajavartiolaitokselle piti järjestää nopealla aikataululla Covid-todistusten mobiilitarkastukset maahan tuleville henkilöille. Rajavartiolaitoksen Covid-laitteet ovat osa Valtorin Tori-palveluiden Mobiililaitepalvelua.

Lue lisää

Lentokentällä kulkevia ihmisiä.

Mielenkiintoinen urapolku johti kansainvälisistä tehtävistä Valtoriin

Vilho Westlund työskentelee tietoturva-arkkitehtina Valtorin TORI-liiketoiminta-alueella, jossa hän pääsee tekemään merkityksellistä työtä valtionhallinnon ICT-tietoturvallisuuden parissa. Tieto-, digi- ja kyberturvallisuuteen Westlund pystyy tuomaan uutta näkökulmaa taustansa vuoksi, sillä aikaisemmin hän työskenteli kansainvälisen turvallisuuden parissa. 

Lue lisää

Valtori toimittaa noin 13500 työasemaa vuosittain.

Valtti-työasemia saatu toimitettua asiakkaille normaalisti koronasta huolimatta

Valtorin TORI-liiketoiminnassa on onnistuttu toimittamaan asiakkaille Valtti-työasemia sopimusten mukaisesti koko korona-ajan, vaikka joidenkin laitevalmistajien osalta on yleisesti esiintynyt merkittäviäkin toimitusviiveitä. Valtorin osto- ja elinkaaripalvelut hankkii Valtti-työasemat palvelutoimittaja Dellin kautta.

Lue lisää

Kahdet kädet liittävät yhteen palapelin paloja niin kuin tiimissä yleensäkin toimitaan.

Valtorin Palvelintehtaan kymppikerho: Kymmenen asiantuntijan palaute asiakaspalvelusta on täydet 10

Uusien palvelimien käyttöönotto ja vanhojen palvelimien poistaminen tapahtuu Palvelintehtaan kautta. Palvelintehdas huolehtii TORI-liiketoiminnassa palvelimien käyttöönotoista ja poistoista Vaka-Valtori-, Vaka-Kumppani- ja tulevaisuudessa myös Vaka-Pilvi-kapasiteettipalvelun osalta.

Lue lisää

Mobiililaitteita ja käsiä.

Mobiilipalvelun keskeiset hyödyt näkyvät asiakkaiden arjessa

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori tarjoaa valtionhallinnon organisaatioille mobiililaitepalvelun, joka sisältää mobiililaitteiden lisäksi keskitetyn hallintaratkaisun.

Lue lisää

Mies ja virtuaalinen työasema

Laitteesta, ajasta ja paikasta riippumaton virtuaalinen työalusta – nyt se on mahdollista!

Valtorissa on tuotteistettu tutun päätelaitepalvelu Valtin rinnalle virtuaalinen työtilaratkaisu Valtti Virtuaali. Palvelun etuna on se, että käyttäjä pääsee turvallisesti tarvitsemiinsa palveluihin esimerkiksi omalta kotikoneeltaan.

Lue lisää