Hyppää sisältöön

Sujuvuutta asianhallintaan VirastoVahvalla

Julkaisuajankohta 10.6.2020 9.26
Tiedote
Kun asianhallinta on kunnossa, kaikki sujuu kuin tanssi.
Kun asianhallinta on kunnossa, kaikki sujuu kuin tanssi. (kuvalähde: Adobe Stock)

Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimea uudisti keväällä asianhallintaansa ottamalla käyttöön uuden asianhallintajärjestelmän. Valtorin tarjoamaan VirastoVahvaan pohjautuva järjestelmä antaa käyttäjille mahdollisuuden työskennellä ajasta ja paikasta riippumattomasti selkeän käyttöliittymän kautta tehostaen samalla tiedon läpinäkyvyyttä ja asiankäsittelyn tarkkuutta.

Fimean johtaja Sari Kujala uskoo järjestelmän monipuolisuuteen toiminnan tehostamisessa.

”Aiempaan asianhallintajärjestelmään nähden Vahvassa on useita asiantuntijoiden työtä helpottavia ominaisuuksia, ja se tekee järjestelmästä käyttäjäystävällisemmän. Ominaisuuksiensa ansiosta olemme voineet laajentaa järjestelmän käyttöä myös sellaisiin tehtäviin, joissa se ei ole ennen ollut mahdollista”, Kujala kertoo.

Valtorin palvelujohtaja Jari Virtanen näkee palvelussa myös niitä ominaisuuksia, jotka parantavat käsiteltävän tiedon laatua ja saatavuutta.

"Tänä päivänä on erityisen tärkeää, että asiakkaan käsittelemä tieto on yhtenäistä, käyttäjälle kohdistettua ja helposti löydettävää”, Virtanen kiteyttää.

VirastoVahva perustuu TietoEVRYn Public 360° -tuotteeseen, ja se on saatavana sekä pilvipalveluna että paikallisena ratkaisuna.

Lisätietoa:

Valtorin asiakaspalvelupäälliköt

Lehdistötiedote TietoEVRYn verkkosivulla

Fimea:

Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimea valvoo lääkkeitä, lääkinnällisiä laitteita, veri- ja kudostuotteita, biopankkeja sekä kehittää lääkealaa. Viraston tehtäväkokonaisuuksiin kuuluvat lääkealan lupa- ja valvontatehtävät, tutkimus- ja kehittämistehtävät sekä lääketiedon tuottaminen ja välittäminen lääkehuollon ja lääkehoitojen vaikuttavuuden parantamiseksi.

Kehittäminen Pilvi Timantti VirastoVahva asianhallinta

Lue ajankohtaisista aiheista teemoittain

Pysyt perillä millaiset näkökulmat ja palvelut valtionhallinnon ICT:ssä ovat pinnalla. Tutustu vaikka kaikkiin teemoihin!

Tilaa tiedotteet ja uutiskirjeet

Saat ajankohtaiset nostot sähköpostiisi ja tiedät, mitä valtionhallinnon ICT:ssä tapahtuu. Tutustu myös aiempiin uutiskirjeisiin!

Sivun alkuun