Hyppää sisältöön

Ministerien työ käyntiin Valtorin työvälineillä

Julkaisuajankohta 27.8.2019 14.07
Tiedote
Uusien työvälineiden opastusta perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiurulle (Kuva: Lauri Heikkinen / VNK)

"Valtori tekee todella tärkeää työtä valtioneuvoston työn onnistumisen edellytyksien eteen”, kertoo neuvotteleva virkamies Tuomo Pigg valtioneuvoston kansliasta.

Suomen 75. hallitus nimitettiin 6. kesäkuuta 2019. Pääministeri Antti Rinteen johtamassa hallituksessa on yhteensä 19 ministeriä. Samalla vapautettiin valtioneuvoston jäsenyydestä Juha Sipilän hallituksen ministerit.

Valtioneuvoston työn onnistumisen edellytyksiä on omalta osaltaan tukemassa myös Valtori. Ministereillä, valtiosihteereillä ja erityisavustajilla on nimittäin Valtorin tarjoamia työasemia ja mobiililaitteita käytössään. Työvälineiden lisäksi valtioneuvosto käyttää myös muita Valtorin tuottamia perustietotekniikkapalveluita.

”Valtori teki hienoa ja väsymätöntä työtä ministerien laitteiden asentamisen ja myös aiempien ministerien ja avustajien laitteiden luovutuksen kanssa”, toteaa neuvotteleva virkamies Tuomo Pigg valtioneuvoston kanslian Valtioneuvoston hallintoyksiköstä (VNHY).

Ministerien työvälineiden käyttöönotto ja luovutus oli kokonaisuus, joka onnistui hyvän suunnittelun, aktiivisen yhteistyön sekä mukana olleiden asiantuntijoiden joustavuuden ja palveluasenteen ansiosta.

Lue myös

Tarinoita Valtorin timanttisista asiakkaista, osaajista ja palveluista sekä toiminnasta

Valtioneuvoston arkea kuvina finnishgovernment-instagramtilillä

Valtorin strategian mukaiset ”Luotettavat, turvalliset ja joustavat palvelut” ovat käytössä myös valtioneuvostossa.
Tietoturva Timantti

Lue ajankohtaisista aiheista teemoittain

Pysyt perillä millaiset näkökulmat ja palvelut valtionhallinnon ICT:ssä ovat pinnalla. Tutustu vaikka kaikkiin teemoihin!

Tilaa tiedotteet ja uutiskirjeet

Saat ajankohtaiset nostot sähköpostiisi ja tiedät, mitä valtionhallinnon ICT:ssä tapahtuu. Tutustu myös aiempiin uutiskirjeisiin!

Sivun alkuun