Tehtävämme on huolehtia, että valtionhallinnon arki ICT-palveluiden ja -työvälineiden kanssa on sujuvaa ja turvallista. Huomioimme kestävän kehityksen toiminnassamme ja kehitämme sitä jatkuvasti. 

Lue kestävästä kehityksestä arjessamme

Vaaleahiuksinen nainen, jolla on päällään ruudullinen bleiseri, seisoo pihalla ja tutkii kännykkäänsä.

Investointeja turvallisuuteen, teknologiaan ja valmistusprosesseihin

Tämä tiedote on osa juttusarjaa, jossa tuomme esille Valtorin yhteistyökumppaneita. Kuluvan vuoden aikana Valtorissa on nostettu esille vastuullisuus, jota toteutamme meidän toiminnassamme. Vastuullisuus korostuu myös yhteistyössä palvelutoimittajiemme kanssa. Valtorin yhteistyökumppaneiden joukkoon mahtuu niin isoja kuin vähän pienempiäkin toimijoita.

Lue lisää

Vaaleapaitaisella miehellä on kädessään kännykkä, jota hän naputtelee. Terassin pöydällä on läppäri.

Vastuullinen toiminta on tärkeä kumppaniyhteistyössä

Tässä juttusarjassa esittelemme Valtorin yhteistyökumppaneita. Tämän vuoden aikana Valtorissa on nostettu esille vastuullisuusteema, jota toteutamme meidän toiminnassamme. Vastuullisuus korostuu myös yhteistyössä palvelutoimittajiimme. 

Lue lisää

Työyhteisökehittäjä Anne Horila: ”Intohimoni liittyy yhteistyöhön ja vuorovaikutukseen – sosiaaliseen vastuuseen”

Anne Horila on työskennellyt työyhteisökehittäjänä Valtorissa reilut kaksi vuotta. Hänellä on takanaan laaja-alainen osaaminen ja kehittäjätausta.

Lue lisää

Kokousta käydään kokoushuoneessa Videoneuvottelun avulla, missä paikalla on seitsemän ihmistä ja videon välityksellä neljä.

Helppoa, nopeaa ja tietoturvallista yhteydenpitoa uudistuvilla videoneuvottelupalveluilla

Uudet Valtorin Videoneuvottelupalvelut mahdollistavat modernit ja helppokäyttöiset viestintävälineet valtionhallinnolle. Uudistus koskee sekä Valtorin toimialariippumattomia- että turvallisuusverkkopalveluita.

Lue lisää

IT-laite menee kierrätykseen. Mustahupparinen mies  on selin, ja hän ojentaa läppärinsä naiselle, jolla on päällään sininen puserossa, jossa on punaisia raitoja. Nainen ojentaa kätensä ottaakseen laitteen itselleen. Metallisessa kärryssä on pino käytöstä poistettuja vanhoja läppäreitä.

Uusi elämä IT-laitteille: Yhteistyökumppanimme 3stepIT siirtää laitteet tietoturvallisesti ja vastuullisesti uusiokäyttöön

Huolehdimme Valtorissa siitä, että käytöstä poistetut laitteet ja komponentit jatkavat vastuullisesti ja tietoturvallisesti elinkaartaan.

Lue lisää

Työntekijä istumassa pöydän ääressä harmaa kauluspaita päällään ja kumartuneena näppäilemään puhelintaan.

Älypuhelin on tärkeä työväline – vinkit puhelimen turvalliseen käyttöön

Valtorin mobiilipalvelun piirissä on jo 35 000 mobiililaitetta. Laitteiden suojaaminen, tietoturva ja varautuminen nousevat entistä tärkeimmiksi laatuvaatimuksiksi puhelinten turvalliselle käytölle. Myös henkilökohtaisen puhelimen suojaaminen on tärkeää.

Lue lisää

Vastuullisuus on valtorilaisten yhteinen juttu: Vastuullisuusraportti 2022 on julkaistu

Valtorissa vastuullisuus pohjautuu lakisääteisiin tehtäviimme ICT-palveluiden tuottajana. Historiamme toisessa vastuullisuusraportissa kuvaamme kestävän kehityksen edistämistä ja toimintamme vastuullisuutta vuonna 2022. 

Lue lisää

Vaaleanpunaisia paperilappuja on roikkumassa nauhassa ja yhtä lappua, joka on kiinnitetty eri lailla, koskettaa käsi.

Väärinkäytösten ilmoituskanava otettu käyttöön Valtorissa 

EU:n Whistleblower-direktiivin mukainen väärinkäytösten ilmoituskanava on otettu käyttöön Valtorissa.

Lue lisää

Vastuullisuus.

Vastuullisuus: Valtti-asiakkaille entistä paremmat mahdollisuudet hyödyntää käytettyjä tietokoneita

Jatkossa Valtorin päätelaitepalvelu Valtin asiakkaat voivat tilata organisaatioonsa käytöstä palautuneita, hyväkuntoisia työasemia välivarastosta uudelleenkäytettäväksi, kun palvelu täydentyi 1.1.2023 alkaen työasemien välivarastointimahdollisuudella. Ylimääräiseksi jääneitä työasemia voi myös siirtää välivarastoon myöhempää käyttöä varten.

Lue lisää

Monipaikkainen työ Valtorissa -pelikirja mahdollistaa sujuvan ja turvallisen työskentelyn

Valtorissa työelämän käytännöistä on sovittu yhdessä. Olemme kokeillen kehittäneet monipaikkaisen työskentelyn periaatteita ja käytäntöjä, jotka on nyt koottu yksiin kansiin pelikirjaksi.

Lue lisää