Tehtävämme on huolehtia, että valtionhallinnon arki ICT-palveluiden ja -työvälineiden kanssa on sujuvaa ja turvallista. Huomioimme kestävän kehityksen toiminnassamme ja kehitämme sitä jatkuvasti. 

Lue kestävästä kehityksestä arjessamme

Valtorin arvot ovat vastuullinen arvostava luotettava osaava.

Valtorin arvot uudistettiin henkilöstön kanssa yhdessä

Valtorin arvoja on uudistettu ja kiteytetty. Uudistetut arvomme on tehty yhdessä koko henkilöstömme kanssa.

Lue lisää

Kuvassa kaksi miestä ja kaksi naista, joista yhdellä on pyörä, kävelevät rinnakkain korttelin sisäpihalla.

ICT-palvelutoimittajainfo: Kumppanihallinnalla tehostetaan yhteistyötä Valtorin ja toimittajien välillä

ICT-palvelutoimittajat ovat Valtorille tärkeitä yhteistyökumppaneita, ja heille järjestetään infotilaisuuksia säännöllisin väliajoin, viimeksi 23.5.2024.

Lue lisää

Kokoushuone, jossa istuu kolme henkilöä neuvottelemassa. Etualalla istuvalla on päällään vaaleansininen huppari ja siniset farkut.

Viestinnän asiantuntija Sami Rontti: ”Valtorissa saan olla monessa mukana”

Sami Rontti on kokenut viestinnän ammattilainen, joka on tehnyt laaja-alaisesti erilaisia oman alansa työtehtäviä noin 20 vuoden ajan.

Lue lisää

Mustahupparinen mies ojentaa läppärin pöydän vieressä istuvalle naiselle. Kuljetuskärryssä näkyy vanhoja, kierrätykseen menossa olevia laitteita, mm. läppäreitä ja puhelimia.

Valtori Akatemia mahdollisti tietoliikenneasiantuntijan uran Mikko Nevalle

Tietoliikenneasiantuntijana toimiva Mikko Neva haki kuusi vuotta sitten Valtori Akatemiaan, johon hän valikoitui opiskelemaan tietoliikennettä. Yhteensä harjoitteluohjelmaan pääsi 15, joista osa meni pilviteknologian harjoitteluohjelmaan ja osa tietoliikennepuolelle. 

Lue lisää

Vastuullisuusraportti 2023 on julkaistu

Valtorissa vastuullisuus pohjautuu lakisääteisiin tehtäviimme ICT-palveluiden tuottajana. Kolmannessa vastuullisuusraportissamme kuvaamme kestävän kehityksen edistämistä ja toimintamme vastuullisuutta vuonna 2023.

Lue lisää

Vaaleahiuksinen nainen, jolla on päällään ruudullinen bleiseri, seisoo pihalla ja tutkii kännykkäänsä.

Investointeja turvallisuuteen, teknologiaan ja valmistusprosesseihin

Tämä tiedote on osa juttusarjaa, jossa tuomme esille Valtorin yhteistyökumppaneita. Kuluvan vuoden aikana Valtorissa on nostettu esille vastuullisuus, jota toteutamme meidän toiminnassamme. Vastuullisuus korostuu myös yhteistyössä palvelutoimittajiemme kanssa. Valtorin yhteistyökumppaneiden joukkoon mahtuu niin isoja kuin vähän pienempiäkin toimijoita.

Lue lisää

Vaaleapaitaisella miehellä on kädessään kännykkä, jota hän naputtelee. Terassin pöydällä on läppäri.

Vastuullinen toiminta on tärkeä kumppaniyhteistyössä

Tässä juttusarjassa esittelemme Valtorin yhteistyökumppaneita. Tämän vuoden aikana Valtorissa on nostettu esille vastuullisuusteema, jota toteutamme meidän toiminnassamme. Vastuullisuus korostuu myös yhteistyössä palvelutoimittajiimme. 

Lue lisää

Työyhteisökehittäjä Anne Horila: ”Intohimoni liittyy yhteistyöhön ja vuorovaikutukseen – sosiaaliseen vastuuseen”

Anne Horila on työskennellyt työyhteisökehittäjänä Valtorissa reilut kaksi vuotta. Hänellä on takanaan laaja-alainen osaaminen ja kehittäjätausta.

Lue lisää

Kokousta käydään kokoushuoneessa Videoneuvottelun avulla, missä paikalla on seitsemän ihmistä ja videon välityksellä neljä.

Helppoa, nopeaa ja tietoturvallista yhteydenpitoa uudistuvilla videoneuvottelupalveluilla

Uudet Valtorin Videoneuvottelupalvelut mahdollistavat modernit ja helppokäyttöiset viestintävälineet valtionhallinnolle. Uudistus koskee sekä Valtorin toimialariippumattomia- että turvallisuusverkkopalveluita.

Lue lisää

IT-laite menee kierrätykseen. Mustahupparinen mies  on selin, ja hän ojentaa läppärinsä naiselle, jolla on päällään sininen puserossa, jossa on punaisia raitoja. Nainen ojentaa kätensä ottaakseen laitteen itselleen. Metallisessa kärryssä on pino käytöstä poistettuja vanhoja läppäreitä.

Uusi elämä IT-laitteille: Yhteistyökumppanimme 3stepIT siirtää laitteet tietoturvallisesti ja vastuullisesti uusiokäyttöön

Huolehdimme Valtorissa siitä, että käytöstä poistetut laitteet ja komponentit jatkavat vastuullisesti ja tietoturvallisesti elinkaartaan.

Lue lisää