Tehtävämme on huolehtia, että valtionhallinnon arki ICT-palveluiden ja -työvälineiden kanssa on sujuvaa ja turvallista. Huomioimme kestävän kehityksen toiminnassamme ja kehitämme sitä jatkuvasti. 

Lue kestävästä kehityksestä arjessamme

Kädessä kännykkä, jonka ympärillä paljon kuvaikoneja, jotka toimivat pilvipalvelussa.

Yhteisellä pilvikehittämisen matkalla asiakkaiden kanssa

Minkälaisia pilvipalveluja Valtorin asiakkaat tarvitsevat? Tätä kysymystä pohdittiin Pilvikehittämisen päivässä Helsingin Lintulahdessa. 

Lue lisää

Valtori Akatemia: Hakuaika on 19.9.–17.10.2022.

Haku Valtori Akatemiaan on alkanut: Harjoitteluohjelman avulla koulutetaan Valtorille IT-asiantuntijoita 

Vuoden 2023 tammikuussa alkavan Valtori Akatemian haku käynnistyi. Kuusi kuukautta kestävään ohjelmaan valitaan noin 30 akatemialaista. 

Lue lisää

Ihmisiä keskustelemassa pöydän ympärillä.

Panostus kyberturvallisuuteen: Valtori tarjoaa Lokienhallinta-palvelua joustavasti eri kokoisille asiakkailleen

Valtori pystyy nyt tarjoamaan asiakkailleen kattavat ratkaisut lokienhallintaan skaalautuvalla palvelulla, joka on osa tieto- ja kyberturvallisuuden valvontaa ja vaatimuksenmukaisuutta.

Lue lisää

Kaksi ihmistä istuu vastapäätä pöytää, tutkivat graafeja.

Tuotantopäällikkönä Valtorissa: ”Merkityksellisyys työhön tulee asiakkaiden kautta”

Valtori tarjoaa monipuolisia työtehtäviä ICT-ammattilaisille. Toimintaa on 30:lla eri paikkakunnalla ympäri Suomea ja työntekijöitä 1 400. Valtorissa on mahdollisuus työskennellä niin asiakasrajapinnassa kuin tuotannossakin. 

Lue lisää

Tiimin workshop.

Mitä markkinointi tekee valtion IT-talossa? 

Vielä vuosikymmen sitten IT-alalla, saati valtionhallinnossa, ei ollut samanlaista tarvetta markkinoinnin osaamiselle kuin nyt. Tänä päivänä markkinointi tuo myynnin edistämisen lisäksi paljon sellaista lisäarvoa, josta on myös valtionhallinnossa hyötyä.

Lue lisää

Ihmisiä kokoustamassa kokoustilassa, jossa myös videoneuvotteluyhteys muihin osallistujiin.

Projektipäällikkö on näköalapaikalla kehittämässä valtion IT-projekteja

Valtorissa aloitetaan ja päätetään satoja IT-projekteja vuosittain. Projektien läpimenoajat vaihtelevat pääsääntöisesti kolmesta kuukaudesta vuoteen, mutta on myös usean vuoden kestäviä projekteja. 

Lue lisää

Kuvassa kaksi henkilöä, joiden takana näkyy Valtorin Helsingin Lintulahden toimitiloja.

Valtorin toimitilavalintoja ohjaavat kustannukset, asiakastyytyväisyys ja vastuullisuus

Valtorin lähes 30 toimipisteessä eri puolilla Suomea työskentelee yli 1400 asiantuntijaa. Etätyön yleistyminen ja paikkariippumattomuus asettavat haasteita toimitilaratkaisuille.

Lue lisää

Kolme henkilöä pöydän äärellä.

Uniikki tapa kouluttautua ICT-asiantuntijaksi – suosittu Valtori Akatemia saa jatkoa

Valtori on kouluttanut Valtori Akatemia -harjoitteluohjelmansa kautta vuodesta 2018 lähtien ICT-alan ammattilaisia valtionhallintoon. Akatemiasta on muodostunut suosittu ohjelma, joka on avannut työuran kymmenille opintojensa loppusuoralla oleville ja vastavalmistuneille.

Lue lisää

#vastuullisuus.

Valtorin ensimmäinen vastuullisuusraportti julki – tutustu pääkohtiin

”Vastuullisuus on tärkeä arvo organisaatiolle kuin organisaatiolle, ja myös yksi Valtorin arvoista. Olen tyytyväinen, että olemme päässeet aloittamaan kestävän kehityksen suunnitelmallisen ja järjestelmällisen edistämisen”, Valtorin toimitusjohtaja Tero Latvakangas toteaa.

Lue lisää

Taustalla ihmishahmon ylävartalo, jonka kädet näkyvät kannettavan tietokoneen näppäimistöllä. Tietokoneen kannessa kuvituksena paljon erilaisia tiedostokuvakkeita.

Käyttövaltuushallinnalla mahdollistetaan käyttäjän pääsy tietojärjestelmiin ja palveluihin

Käyttövaltuushallinnan tärkein tehtävä on huolehtia siitä, että asiakasorganisaatioiden käyttäjillä on työssään tarvitsemansa käyttäjätunnukset ja käyttöoikeudet. 

Lue lisää