Hyppää sisältöön

Investointeja turvallisuuteen, teknologiaan ja valmistusprosesseihin

Julkaisuajankohta 27.11.2023 14.47
Tiedote
Vaaleahiuksinen nainen, jolla on päällään ruudullinen bleiseri, seisoo pihalla ja tutkii kännykkäänsä.
Kuvalähde: Valtori

Tämä tiedote on osa juttusarjaa, jossa tuomme esille Valtorin yhteistyökumppaneita. Kuluvan vuoden aikana Valtorissa on nostettu esille vastuullisuus, jota toteutamme meidän toiminnassamme. Vastuullisuus korostuu myös yhteistyössä palvelutoimittajiemme kanssa. Valtorin yhteistyökumppaneiden joukkoon mahtuu niin isoja kuin vähän pienempiäkin toimijoita.

Yhtenä kotimaisena Nokia-puhelimia valmistavana kumppaninamme toimii HMD Global.

”Olemme sitoutuneet investoimaan turvallisuuteen, teknologiaan ja valmistusprosesseihin. Päästötavoitteemme velvoittavat meitä laatimaan konkreettisen toimintasuunnitelman päästöjemme vähentämiseksi vuoteen 2030 mennessä ja saavuttamaan hiilineutraaliuden vuoteen 2050 mennessä”, linjaa Markus Kangas, HMD Globalin markkinointipäällikkö.

Yhteistyötä usean vuoden ajan

Valtorin Mobiilipalvelun palvelupäällikkö Mikko Nurminen kertoo, että yhteistyö HMD Globalin kanssa on ollut hyvin tuloksellista. ”Koen hyödylliseksi mm. sen, että meillä on kotimaassa kehitystyötä tekevä kumppani, joka kuuntelee asiakkaidensa tarpeita. Nokia-älypuhelimissa on helppokäyttöinen Android-käyttöjärjestelmä, ja osa niistä asennetaan jopa EU:n sisällä”, Nurminen sanoo. 

Valtorin asiakkailla on käytössään erilaisia ja eri valmistajien mobiililaitteita. Kotimaisten kielten keskuksella (Kotus) on kokemusta monen vuoden ajalta Nokian mobiililaitteista. ”Puhelimet ovat kustannustehokkaita ja luotettavia, ja niiden tietoturva pysyy hyvin kunnossa kuukausittaisten tietoturvapäivitysten ansiosta”, kuvailee Kotuksen tietohallintopäällikkö Tarmo Rahikainen.

Puhelimet ovat tärkeä osa valtionhallinnon arkea, eikä niiden toimivuudesta ja turvallisuudesta voida tinkiä”, Mikko Nurminen kiteyttää.

Lisätietoa Valtorin palveluista asiakkaillemme

  • Kun haluat lisätietoa palveluistamme ja niiden käyttöönottamisesta, otathan ensisijaisesti yhteyttä omaan asiakkuus- tai asiakaspalvelupäällikköösi.
  • Asiakkaille

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Asiantuntija- ja kumppanipalvelut Mobiililaite Perusviesti Pilviviesti Tiedote Vastuullisuus

Lue ajankohtaisista aiheista teemoittain

Pysyt perillä millaiset näkökulmat ja palvelut valtionhallinnon ICT:ssä ovat pinnalla. Tutustu vaikka kaikkiin teemoihin!

Tilaa tiedotteet ja uutiskirjeet

Saat ajankohtaiset nostot sähköpostiisi ja tiedät, mitä valtionhallinnon ICT:ssä tapahtuu. Tutustu myös aiempiin uutiskirjeisiin!

Sivun alkuun