Hyppää sisältöön

Valtorin arvot uudistettiin henkilöstön kanssa yhdessä

Julkaisuajankohta 11.6.2024 14.53
Tiedote
Valtorin arvot ovat vastuullinen arvostava luotettava osaava.
Kuvalähde: Valtori

Valtorin arvoja on uudistettu ja kiteytetty. Uudistetut arvomme on tehty yhdessä koko henkilöstömme kanssa.

Yhteiset arvomme vaikuttavat toimintamme pohjalla. Ne ohjaavat aidosti arjen toimintaa ja päätöksentekoa, kun ne ovat kirkkaina mielissämme.

Uudet arvomme ovat

  • vastuullinen
  • arvostava
  • luotettava
  • osaava.

Vastuullinen: Huomioimme vastuullisuuden esimerkiksi hankinnoissa, matkustamisessa, materiaalien käytössä sekä henkilöstön tasa-arvoon ja yhdenvertaisuuteen sekä hyvinvointiin ja kehittymismahdollisuuksiin liittyen.

Arvostava: Olemme asiantuntijoita, joiden työ perustuu yhteistyöhön. Toimimme yhteisten toimintatapojen mukaisesti, kohtelemme ihmisiä arvostavasti ja viestimme selkeästi sekä mahdollistamme avoimen vuoropuhelun ja osallisuuden.

Luotettava: Rakennamme luottamusta yhteistyösuhteissa. Vaalimme psykologisesti turvallista työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, jotta olemme uudistumiskykyinen ja hyvinvoiva yhteisö.

Osaava: Olemme hyvällä tavalla ylpeitä omasta osaamisestamme ja samalla halukkaita jatkuvasti kehittymään. Uudistumme ja uudistamme ja tuotamme lisäarvoa sekä itsellemme että asiakkaillemme.

Lisätietoa

Tutustu strategiaamme ja arvoihimme

Kehittäminen Tiedote Vastuullisuus

Lue ajankohtaisista aiheista teemoittain

Pysyt perillä millaiset näkökulmat ja palvelut valtionhallinnon ICT:ssä ovat pinnalla. Tutustu vaikka kaikkiin teemoihin!

Tilaa tiedotteet ja uutiskirjeet

Saat ajankohtaiset nostot sähköpostiisi ja tiedät, mitä valtionhallinnon ICT:ssä tapahtuu. Tutustu myös aiempiin uutiskirjeisiin!

Sivun alkuun