Hyppää sisältöön

Valtori Akatemia kouluttaa ICT-ammattilaisia valtionhallintoon 

Julkaisuajankohta 19.10.2021 8.17
Tiedote
Maija Apunen seisomassa työpisteensä ääressä.
Kuva: Maija Apusen kotialbumista

Ensi vuoden trainee-ohjelmaan haetaan harjoittelijoita tietoturva ja kyberturvallisuus (SOC) sekä pilviteknologia -osaamisalueille. Hakuaika uuteen koulutusohjelmaan on käynnissä 8.11.2021 saakka. Katso, miten Maija Apusen urapolku aukesi Akatemian kautta Valtorissa.

Valtorissa rakennetaan digitaalista Suomea. Valtori Akatemia perustettiin täydentämään tietoliikenne- ja pilvipalveluiden osaajien määrää. Osaamisalueiden painopiste vaihtelee vuosittain tarpeen mukaan.

Maijan haave omasta työurasta toteutui Valtorissa

Ensimmäiselle Valtori Akatemia -vuosikurssille vuonna 2018 osallistui tieto- ja viestintätekniikan insinööriksi opiskeleva Maija Apunen, joka toimii nyt vastuullisissa tuotantopäällikön tehtävissä Valtorissa. 

Valtorissa saa tehdä merkityksellistä työtä, ja se on tärkeä asia meille valtorilaisille. ”Olin valmistumassa insinööriksi, kun hain Valtori Akatemiaan. Sain silloin dynaamisen vaikutelman Valtorin toimintaympäristöstä”, Apunen kertoo.

Valtorissa saa haluamallaan tavalla vastuita ja voi vaikuttaa oman työnsä sisältöön. ”Näen Valtorin hyvänä työpaikkana edistää omaa urapolkuaan. Myös minun odotukseni ovat muuttuneet todeksi, kun olen edennyt akatemiasta asiantuntijatehtävien kautta muutamassa vuodessa tuotantopäälliköksi.”

”Voit itse vaikuttaa oman urasi muotoutumiseen Valtorissa sillä, kuinka motivoitunut olet kehittämään omaa osaamistasi ja minkälaista vastuuta olet valmis ottamaan työstäsi”, hän iloitsee.

Apusen mukaan Akatemia-yhteisö on edelleen vahva, vaikka akatemian päättymisestä on kulunut jo kolme vuotta. ”Olemme ystävystyneet harjoittelija-mentori-asetelmasta työkavereiksi mentoreiden kanssa”, hän kuvailee.

Sinustako seuraava akatemialainen? Akatemia on loistava mahdollisuus päästä tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä ja se tarjoaa myös erinomaiset edellytykset kasvaa eri asiantuntijarooleihin. 

Haku Valtori Akatemiaan 2022 on jälleen käynnissä.

Ohjelman ajankohta 1.1.–30.6.2022.

Mikä on Valtori Akatemia?

Valtori Akatemia on trainee-ohjelma opintojen loppuvaiheessa oleville ja vastavalmistuneille IT-ammattilaisille. Ohjelma koostuu koulutuksista ja työssä oppimisesta, ja se tarjoaa sopivan haasteellisia työtehtäviä sekä mukavat työkaverit ja mentorit. 

Lue lisää Valtori Akatemiasta

 

Kehittäminen Pilvi Tiedote Tietoturva Työntekijäkokemus Vastuullisuus

Lue ajankohtaisista aiheista teemoittain

Pysyt perillä millaiset näkökulmat ja palvelut valtionhallinnon ICT:ssä ovat pinnalla. Tutustu vaikka kaikkiin teemoihin!

Tilaa tiedotteet ja uutiskirjeet

Saat ajankohtaiset nostot sähköpostiisi ja tiedät, mitä valtionhallinnon ICT:ssä tapahtuu. Tutustu myös aiempiin uutiskirjeisiin!

Sivun alkuun