Teknisten järjestelmien, sovellusten ja laitteiden lisäksi tarvitaan asiantuntijuutta esim. arkkitehtuuriin ja verkkosivualustoihin. Valtorin asiantuntija- ja kumppanipalvelujen avulla asiakkaat voivat mm. viestiä verkkosivuillaan ja intrassaan sekä hoitaa asioita sähköisesti. 

Valtorista asiakkaamme voivat hankkia:

Verkkoviestintää

  • Asiakkaat voivat tuottaa verkkoviestintäpalveluilla laadukkaita, saavutettavia ja tietoturvallisia verkkosivuja. Kävijäliikennettä seuraamalla ja analysoimalla taas voidaan parantaa verkkosivustojen käyttäjäkokemusta ja paikallistaa asiakastarpeita. 
  • YJA ja Sivi ovat käytössä jo monella asiakkaalla. Yhteisellä julkaisualusta YJAlla voidaan tuottaa, julkaista ja ylläpitää julkisia www-sivuja. Sisäisen viestinnän julkaisualusta Sivi taas on organisaation sisäiseen viestintään, tiedonjakamiseen ja vuorovaikutukseen tarkoitettu palvelu. 
  • Verkkosivujen analytiikkapalvelu Vana puolestaan on ratkaisu verkkosivujen kävijäliikenteen seurantaan ja analysointiin. 

Asiantuntijapalvelua

  • Syvää asiantuntijuutta mm. arkkitehtuuriin, projekteihin ja ICT-palvelujen testauksiin. 

Asiantuntijan alustapalvelua 

  • Asian- ja palvelunhallintaratkaisut vievät toimintaa kohti paikkariippumatonta ja reaaliaikaista työskentelyä. Toiminnan digitaalisuus ja läpinäkyvyys kasvavat sekä tiedonhallinta ja toiminta tehostuvat. 
  • Käytetyimmät palvelut ovat Asianhallintaratkaisu VirastoVahva ja Palvelunhallintaratkaisu Toimi. VirastoVahva on standardoitu julkishallinnon asian-, asiakirjan- ja arkistonhallintajärjestelmä. Se mahdollistaa tehokkaan ja monipuolisen asianhallinnan organisaation tarpeisiin mukautettuna. Toimi taas soveltuu esim. IT-palveluihin, henkilöstö- ja taloushallintoon sekä substanssin ydinprosesseihin. Se on modulaarinen järjestelmä, josta voi ottaa käyttöön tarvitsemat toiminnallisuudet ja laajentaa käyttöä uusien tarpeiden mukaan. 

Lue ajankohtaista Asiantuntija- ja kumppanipalveluista

Laajennetun palveluajan (24/7) asiakastukipalvelun toimittajaksi valittu Fujitsu

Laajennetun palveluajan (24/7) asiakastukipalvelun asiantuntijatyön hankinta on saatu päätökseen ja sopimus toimittajan kanssa on allekirjoitettu. Toimittajaksi valittiin Fujitsu Finland Oyj.

Lue lisää

Kuvalähde: Adobe Stock

Toiminnanohjausjärjestelmän asiantuntijatyölle väliaikaishankinta

Toiminnanohjausjärjestelmän asiantuntijatyön kilpailutuksessa toimittajiksi valikoituivat Sofigate ja CGI.

Lue lisää

Kokoushuone, jossa istuu kolme henkilöä neuvottelemassa. Etualalla istuvalla on päällään vaaleansininen huppari ja siniset farkut.

Viestinnän asiantuntija Sami Rontti: ”Valtorissa saan olla monessa mukana”

Sami Rontti on kokenut viestinnän ammattilainen, joka on tehnyt laaja-alaisesti erilaisia oman alansa työtehtäviä noin 20 vuoden ajan.

Lue lisää

Mustahupparinen mies ojentaa läppärin pöydän vieressä istuvalle naiselle. Kuljetuskärryssä näkyy vanhoja, kierrätykseen menossa olevia laitteita, mm. läppäreitä ja puhelimia.

Valtori Akatemia mahdollisti tietoliikenneasiantuntijan uran Mikko Nevalle

Tietoliikenneasiantuntijana toimiva Mikko Neva haki kuusi vuotta sitten Valtori Akatemiaan, johon hän valikoitui opiskelemaan tietoliikennettä. Yhteensä harjoitteluohjelmaan pääsi 15, joista osa meni pilviteknologian harjoitteluohjelmaan ja osa tietoliikennepuolelle. 

Lue lisää

Etualalla istuvalla ruskeatukkaisella, sinipuseroisella ja parrakkaalla miehellä on sylissään läppäri, jota hän katselee. Mies istuu tuolissa sivuttain ja taustalla näkyy muita ihmisiä. Tila muistuttaa tunnelmallista kahvilaa.

Uusi intranet otettiin käyttöön kahdessa tutkimuslaitoksessa – miten onnistuttiin

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL otti käyttöön Valtorin tuottaman Sivi-palvelun eli sisäisen viestinnän julkaisualustan tämän vuoden alussa. Geologian tutkimuskeskus GTK on ollut Sivi-palvelun asiakas ja Sharepoint-intran käyttäjä jo useamman vuoden. Nyt intra tehtiin Sivi-konseptin mukaisen julkaisualustan päälle ja saatiin käyttöön myös vuoden 2024 alussa.

Lue lisää

Ihmisiä kokoustamassa pöydän ympärillä, osa on etänä ja heidän kuvansa näkyy skriinillä, TV:n kuvaruudulla.

Palvelukehityspäällikkö Heini Porra vaihtoi yliopistomaailmasta ICT-alalle

Heini Porra asuu Pohjolan valkeassa kaupungissa Oulussa, joka kuuluu Pohjois-Pohjanmaahan. Viimeiset neljä vuotta hän työskenteli yliopistolla täydentävien opintojen ohjelmapäällikkönä, josta tie johti palvelukehityspäälliköksi Valtoriin.

Lue lisää

Vihreäpuseroinen nainen istuu tumman pöydän ääressä ja kirjoittaa läppärillä, jonka vieressä on valkoinen kahvikuppi ja lasimaljakossa kukka.

Kevyt ja ketterä Verkkosivujen analytiikkapalvelu Vana lisännyt suosiotaan Valtorin palveluvalikoimassa

Valtorin Verkkosivujen analytiikkapalvelu Vanaa käyttää lähes 40 asiakasta, ja sitä hyödynnetään yli 150:llä asiakassivustolla.

Lue lisää

Läppärin takana istuu vaaleansinisessä paidassa mies. Hänestä näkyy vain ylävartalo ja kädet. Toinen käsi on näppäimistöllä ja toinen avoimena ylöspäin. Avoimessa kädessä mies kannattelee graafia, johon on rakennettu pilven ympärille, mitä pilvipalvelu sisältää.

Turvaa pilvestä – uusilla tietoturvapalveluilla sujuvuutta päätetyöskentelyyn

Valtorin Tori-palvelujen valikoima on täydentynyt uusilla tietoturvapalveluilla. Verkkosuoja WAAP, Pilviturva ZTNA ja Mobiilisuoja Pilvi suojaavat käyttäjän laitteita eri tasoisilta uhilta sekä reaaliaikaisesti että proaktiivisesti. 

Lue lisää

Vaaleahiuksinen nainen, jolla on päällään ruudullinen bleiseri, seisoo pihalla ja tutkii kännykkäänsä.

Investointeja turvallisuuteen, teknologiaan ja valmistusprosesseihin

Tämä tiedote on osa juttusarjaa, jossa tuomme esille Valtorin yhteistyökumppaneita. Kuluvan vuoden aikana Valtorissa on nostettu esille vastuullisuus, jota toteutamme meidän toiminnassamme. Vastuullisuus korostuu myös yhteistyössä palvelutoimittajiemme kanssa. Valtorin yhteistyökumppaneiden joukkoon mahtuu niin isoja kuin vähän pienempiäkin toimijoita.

Lue lisää

Valtorin palvelustrategia ohjaa palveluvalikoiman ja palveluiden kehitystyötä

Palvelustrategia pohjautuu Valtorin strategisiin tavoitteisiin, ja se tarkentaa ja konkretisoi palveluvalikoiman ja palveluiden kehittämistä. Tämä täydentävä strategia muodostaa pitkälle tähtäävän, läpileikkaavan suunnitelman palveluvalikoiman ja -toiminnan kehittämiselle huomioiden asiakkaiden tarpeet.

Lue lisää