Hyppää sisältöön

Laajennetun palveluajan (24/7) asiakastukipalvelun toimittajaksi valittu Fujitsu

Julkaisuajankohta 24.6.2024 15.25
Tiedote
Kuvalähde: Valtori

Laajennetun palveluajan (24/7) asiakastukipalvelun asiantuntijatyön hankinta on saatu päätökseen ja sopimus toimittajan kanssa on allekirjoitettu. Toimittajaksi valittiin Fujitsu Finland Oyj.

Hankinnan keskeisin tavoite on laajentaa Valtorin palvelutarjontaa ja palveluiden kattavuutta mahdollistamalla Valtorin asiakkaille 24/7/365-periaatteella palveleva asiakastuki. Asiakkaat pystyvät joustavammin valitsemaan tarpeisiinsa soveltuvan lisäpalveluajan Valtorin pystyessä tarjoamaan myös 24/7-ajalla toimivaa asiakastukea. 

”Valtionhallinnossa työskennellään ajasta ja paikasta riippumattomasti, eri aikavyöhykkeillä ja ympärivuorokautisissa toiminnoissa. Näihin tarpeisiin osa asiakkaistamme tarvitsee Valtorilta asiakastukipalvelua, joka toimii ympäri vuorokauden ja vuoden”, Tori-palvelut-tulosyksikön johtaja Matti Nurmi toteaa. 

”Integroimme Fujitsun tuottaman palvelun osaksi omaa palvelutarjontaamme. Asiakkaat pystyvät näin joustavammin valitsemaan tarpeisiinsa soveltuvan lisäpalveluajan Valtorin tarjotessa myös 24/7 toimivaa asiakastukea. Laajennetun palvelun kielinä ovat suomi ja englanti.”

Toteutusvaiheen edetessä syksyllä 2024, palvelun levityssuunnitelmaa aletaan tekemään yhteistyössä Valtorin asiakkuuksien kanssa hakemalla palvelusta kiinnostuneilta asiakkailtamme sitoumuksia laajennetun palveluajan käyttöönottoihin. Asiakkaille palvelu on suunniteltu olevan tilattavissa Q1/2025 aikana.

Aiheeseen liittyvä tiedote 16.4.2024: 24/7-asiakastuen kilpailutus käyntiin


Lisätietoja kesän 2024 aikana:

Matti Nurmi, 28.6.2024 saakka
[email protected] 

Matti Asikainen 1.-7.7.2024
[email protected] 

Mikko Olli 8.-28.7.2024 
[email protected] 

Severi Trendafilov 2.7.2024 alkaen
[email protected] 

Asiantuntija- ja kumppanipalvelut Tiedote

Lue ajankohtaisista aiheista teemoittain

Pysyt perillä millaiset näkökulmat ja palvelut valtionhallinnon ICT:ssä ovat pinnalla. Tutustu vaikka kaikkiin teemoihin!

Tilaa tiedotteet ja uutiskirjeet

Saat ajankohtaiset nostot sähköpostiisi ja tiedät, mitä valtionhallinnon ICT:ssä tapahtuu. Tutustu myös aiempiin uutiskirjeisiin!

Sivun alkuun