Hyppää sisältöön

Kevyt ja ketterä Verkkosivujen analytiikkapalvelu Vana lisännyt suosiotaan Valtorin palveluvalikoimassa

Julkaisuajankohta 28.2.2024 13.09
Tiedote
Vihreäpuseroinen nainen istuu tumman pöydän ääressä ja kirjoittaa läppärillä, jonka vieressä on valkoinen kahvikuppi ja lasimaljakossa kukka.
Kuvalähde: Valtori

Valtorin Verkkosivujen analytiikkapalvelu Vanaa käyttää lähes 40 asiakasta, ja sitä hyödynnetään yli 150:llä asiakassivustolla.

Verkkosivujen analytiikkapalvelu Vanan avulla voidaan seurata verkkopalveluiden kävijäliikennemääriä ja vierailijoiden liikkeitä verkkopalveluissa. Vana-palvelu auttaa asiakkaitamme kehittämään oman organisaationsa verkkoviestintää. Valtorin kautta saa myös tukea ja koulutusta palvelun käyttöön. 

”Palvelu on tuotteistettu eikä asiakkaan tarvitse sitä enää erikseen kilpailuttaa”, kertoo tuotepäällikkö Taina Hyytiäinen

Verkkosivujen analytiikkapalvelu Vanaa on kahta eri tyyppiä: Jaettu Vana ja Asiakaskohtainen Vana.

  • Palvelu voidaan ottaa käyttöön itsenäisesti, eikä se ole liitoksissa Valtorin muihin palveluihin. 
  • Vana-palvelu soveltuu käytettäväksi monipuolisesti erilaisissa verkkopalveluissa, esim. internet-, extranet- ja intranet-sivustoilla.

”Jaettu Vana -analytiikkapalvelun suosioon on vaikuttanut sen kustannustehokkuus sekä käyttöönoton helppous ja nopeus”, Taina Hyytiäinen jatkaa. 

Esimerkiksi tietosuojaviranomaisten kannanotot ovat vaikuttaneet palvelun kysyntään.  

Jaettu Vana perustuu jaetussa pilviympäristössä toimivaan Snoobi Analytics -analytiikkatyökaluun, jossa kerätty data on vain asiakkaan käytössä, ja sitä hyödynnetään verkkopalveluiden kehittämisessä.

Vana-palveluun tulee säännöllisesti palvelun esittelypyyntöjä. Asiakkaiden kiinnostus palveluun on jatkunut tasaisena. Tämä kertoo siitä, että Vana-palvelu on vahvistanut paikkaansa asiakkaidemme viestijöiden työkalupakissa.

Lisätietoja

Verkkosivujen analytiikkapalvelu Vanasta löytyy tietoa Valtorin asiakastyötilasta.

Oikeudet Valtorin asiakastyötilaan ja palvelun tilaaminen omalta asiakkuus- ja asiakaspalvelupäälliköltä.
 

Asiantuntija- ja kumppanipalvelut Kehittäminen Tiedote Vana

Lue ajankohtaisista aiheista teemoittain

Pysyt perillä millaiset näkökulmat ja palvelut valtionhallinnon ICT:ssä ovat pinnalla. Tutustu vaikka kaikkiin teemoihin!

Tilaa tiedotteet ja uutiskirjeet

Saat ajankohtaiset nostot sähköpostiisi ja tiedät, mitä valtionhallinnon ICT:ssä tapahtuu. Tutustu myös aiempiin uutiskirjeisiin!

Sivun alkuun