Hyppää sisältöön

Toiminnanohjausjärjestelmän asiantuntijatyölle väliaikaishankinta

Julkaisuajankohta 4.6.2024 9.53
Tiedote
Kuvalähde: Adobe Stock

Toiminnanohjausjärjestelmän asiantuntijatyön kilpailutuksessa toimittajiksi valikoituivat Sofigate ja CGI.

Kilpailutimme kevään 2024 aikana ServiceNow-järjestelmän asiantuntijatyön Valtorin ITSM-toiminnanohjausjärjestelmän ja Palvelunhallintaratkaisu Toimin asiakkaiden käyttöön kehitystyön osalta. Hankinnalla mahdollistamme sen, että toiminnanohjausjärjestelmiä käyttävillä asiakkailla on tarjolla kehitystyöhön asiantuntijoita siihen saakka, kunnes parhaillaan valmistelussa oleva toiminnanohjausjärjestelmän laaja hankintakokonaisuus on saatu päätökseen.
 
Kilpailutus toteutettiin Hanselin dynaamisen hankintajärjestelmällä (DPS) jaottelemalla kilpailutuskokonaisuus kolmeen koriin siten, että kilpailutukseen osallistunut toimittaja saattoi tulla valituksi enintään kahteen koriin. Tämä järjestely edisti kilpailua ja paransi hankinnan kustannustehokkuutta.
 
Toimittajaksi kahteen koriin valikoitui aiemminkin palvelua toimittanut Sofigate ja yhteen koriin uutena toimittajana CGI. Sofigate vastaa toiminnanohjausjärjestelmien jatkuvasta palvelusta ja asiakastuesta.

Lisätietoja

Hannu Naumanen, johtaja, Yhteiset palvelut ja turvallisuus
[email protected] 
 
Matti Nurmi, johtaja, Tori-palvelut
[email protected]

Kehittäminen Tiedote Toimi

Lue ajankohtaisista aiheista teemoittain

Pysyt perillä millaiset näkökulmat ja palvelut valtionhallinnon ICT:ssä ovat pinnalla. Tutustu vaikka kaikkiin teemoihin!

Tilaa tiedotteet ja uutiskirjeet

Saat ajankohtaiset nostot sähköpostiisi ja tiedät, mitä valtionhallinnon ICT:ssä tapahtuu. Tutustu myös aiempiin uutiskirjeisiin!

Sivun alkuun