Hyppää sisältöön

Valtorin uusi organisaatiorakenne astuu voimaan kaksi kuukautta suunniteltua myöhemmin

Julkaisuajankohta 13.12.2021 9.51
Tiedote
Valtorin strategia: valtorin keskiössä on tyytyväinen asiakas. Visiomme on olla asiakkaan onnistumisen mahdollistava ict-kumppani.

Valtorin uuden organisaatiorakenteen oli tarkoitus astua voimaan heti vuoden alusta. Aikataulua siirretään kuitenkin kahdella kuukaudella, joten organisaatiomuutos astuu voimaan 1.3.2022.

Aikataulua lukuun ottamatta jo tehdyt suunnitelmat ja muutoksen tavoitteet ovat ennallaan. Organisaatiota päivitetään vastaamaan uudistettua, asiakaskeskeistä strategiaa. Strategian ytimessä on visio: haluamme olla asiakkaan onnistumisen mahdollistava ict-kumppani. 

”Uuden organisaation valmistuminen on kestänyt hieman odotettua kauemmin. Haluamme varmistaa, että prosessi etenee huolellisesti jokaisen osalta ja suunnitteluun jää riittävästi aikaa. Näin varmistamme myös toimintamme jatkuvuuden,” toimitusjohtaja Tero Latvakangas kertoo.

Nykyorganisaatio toimii helmikuun loppuun saakka. Mahdolliset muutokset asiakkaiden ja kumppaneiden yhteyshenkilöihin kerrotaan mahdollisimman hyvissä ajoin ennen tätä.

Lisätietoa: 
•    toimitusjohtaja Tero Latvakangas, tero.latvakangas(@)valtori.fi
•    asiakaskokemusjohtaja Paula Kujansivu, paula.kujansivu(@)valtori.fi
•    Valtori uudistaa organisaationsa vuoden 2022 alusta | Valtori

Kehittäminen Tiedote

Lue ajankohtaisista aiheista teemoittain

Pysyt perillä millaiset näkökulmat ja palvelut valtionhallinnon ICT:ssä ovat pinnalla. Tutustu vaikka kaikkiin teemoihin!

Tilaa tiedotteet ja uutiskirjeet

Saat ajankohtaiset nostot sähköpostiisi ja tiedät, mitä valtionhallinnon ICT:ssä tapahtuu. Tutustu myös aiempiin uutiskirjeisiin!

Sivun alkuun