Hyppää sisältöön

VM: Tero Latvakangas Valtorin toimitusjohtajaksi

Julkaisuajankohta 22.4.2021 14.04
Tiedote
Valokuva.
Kuva: Tero Latvakangas (kuvalähde: Valtori)

Valtioneuvosto on nimittänyt diplomi-insinööri Tero Latvakankaan Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtorin toimitusjohtajaksi. Latvakangas on aiemmin työskennellyt Valtorin tuotantojohtajana.

”On hieno mahdollisuus päästä johtamaan Valtoria, jolla on merkittävä rooli valtionhallinnon ICT-palveluiden tuottajana. Yhdessä valtorilaisten ja kumppanien kanssa tulen jatkamaan Valtorin määrätietoista uudistamista. Olen varma, että pitkäjänteisellä ja systemaattisella työllä pystymme kehittämään edelleen Valtorin kykyä tuottaa käyttäjien muuttuvia tarpeita vastaavia laadukkaita, turvallisia ja kustannustehokkaita ICT-palveluita”, Latvakangas kertoo.

Latvakangas on työskentellyt Valtorin tuotantojohtajana ja tätä ennen muun muassa Valtorin tietoliikenne ja käyttöpalvelut -yksikön päällikkönä sekä erilaisissa ICT-palvelutuotannon johtotehtävissä Tieto Oyj:ssä.

Valtori on valtiovarainministeriön hallinnonalaan kuuluva virasto, joka tuottaa valtionhallinnon toimialariippumattomat ICT-palvelut sekä korkean varautumisen ja turvallisuuden vaatimukset täyttäviä tieto- ja viestintäteknisiä palveluja ja integraatiopalveluja.

Latvakangas nimitettiin virkaan 1.5. alkaen viiden vuoden määräajaksi.

Lisätietoja:

Alivaltiosihteeri Päivi Nerg, puh. 02955 30149, paivi.nerg(at)vm.fi

Lue ajankohtaisista aiheista teemoittain

Pysyt perillä millaiset näkökulmat ja palvelut valtionhallinnon ICT:ssä ovat pinnalla. Tutustu vaikka kaikkiin teemoihin!

Tilaa tiedotteet ja uutiskirjeet

Saat ajankohtaiset nostot sähköpostiisi ja tiedät, mitä valtionhallinnon ICT:ssä tapahtuu. Tutustu myös aiempiin uutiskirjeisiin!

Sivun alkuun