Hyppää sisältöön

Valtorin uuden organisaation ensimmäiset johtoryhmänimitykset on tehty

Julkaisuajankohta 3.11.2021 12.53
Tiedote

Valtorin 1.1.2022 voimaan astuvaan organisaatiouudistukseen liittyvät johtoryhmän ensimmäiset nimitykset on tehty tällä viikolla. Valtorin johtoryhmän tehtävänä on tukea viraston johtamisesta ja kehittämisestä vastaavaa toimitusjohtajaa Tero Latvakangasta.

Huom.! Alkuperäisestä tiedosto poiketen Valtorin uusi organisaatiorakenne astuu voimaan kaksi kuukautta suunniteltua myöhemmin

Uuden Asiakaskokemus-tulosyksikön johtajaksi on valittu muutosjohtajana toimiva Paula Kujansivu. Hän jatkaa tehtävän ohella Valtorin Muutosohjelman johtamista. Kujansivu toimii myös toimitusjohtajan sijaisena 8.11.2021 alkaen. 

Uuden TUVE-palvelut-tulosyksikön johtajaksi on valittu tällä hetkellä palvelutuotannon johtajana toimiva Sakari Marttila

Viestintä ja markkinointi -tulosyksikön johtajaksi on valittu nykyinen viestintäjohtaja Leena-Mari Tanskanen.

Muut uudet tulosyksiköt ovat Yhteiset palvelut, Tori-palvelut ja Henkilöstökokemus, joiden johtajat valitaan seuraavassa vaiheessa.

Lisätietoja:

Valokuva.

Kuva: Paula Kujansivu. Kuvaaja: Jussi Ratilainen

Valokuva.

Kuva: Leena-Mari Tanskanen. Kuvaaja: Jussi Ratilainen

Valokuva.

Kuva: Sakari Marttila. Kuvaaja: Jussi Ratilainen

Lue ajankohtaisista aiheista teemoittain

Pysyt perillä millaiset näkökulmat ja palvelut valtionhallinnon ICT:ssä ovat pinnalla. Tutustu vaikka kaikkiin teemoihin!

Tilaa tiedotteet ja uutiskirjeet

Saat ajankohtaiset nostot sähköpostiisi ja tiedät, mitä valtionhallinnon ICT:ssä tapahtuu. Tutustu myös aiempiin uutiskirjeisiin!

Sivun alkuun