Hyppää sisältöön

Monipaikkaisen työn hackathonin voittajaksi Atea

Julkaisuajankohta 18.6.2021 15.18
Tiedote

Monipaikkaisen työn konseptin suunnittelukilpailun voittajaksi tiensä raivasi Atean tiimi työllään ”Digitaalinen työpäiväkokemus”.

Raadin mukaan esitys oli selkeä ja avasi suunniteltua konseptia erinomaisesti. Materiaaliin oli panostettu paljon ja se tuki käytännönläheisesti esitystä. Esitys myös vastasi kisaajille annettuihin kysymyksiin hyvin.

Hackathon-tapahtumaan osallistui kuluneen viikon aikana 7 tiimiä eri IT-alan yrityksistä. Kaikki tiimit tekivät kilpailussa ansiokasta työtä ja kuusi parasta saivat kukin työstään 5 000 euron palkinnon. Atea kuitenkin keräsi selkeästi suurimmat pistemäärät raadilta.

Raatiin kuului mm. hankinnan, lakiasioiden ja viestintätekniikan asiantuntijoita Valtorilta ja Valtorin asiakasorganisaatioilta. Esityksiä arvioitiin esitysmateriaalin, konseptidokumentaation ja pitchausesityksen pohjalta. 

Kilpailussa tehtävänä oli tuottaa innovatiivisia ideoita ja suuntaviivoja siihen, miten Valtori voisi toteuttaa monipaikkaisen työn laajan kokonaisuuden yhteensovittamalla omaa työtä ostopalveluihin.

Markkinavuoropuhelut alkavat kesän jälkeen

Valtori aloittaa markkinavuoropuhelun kesän jälkeen osallistujien kesken konseptin toteuttamisesta. Samalla kartoitamme syksyllä, miten toimijat voisivat jatkossa yhteistyössä Valtorin kanssa luoda uuden toimintamallin.

Painopisteenä palveluissa ja kehittämisessä on pilvipohjaisten palveluiden tukeminen ja kehittäminen, sekä monipaikkaisen työn mahdollistaminen. Valitun palveluntuottajan tulee yhteistyössä Valtorin kanssa luoda toimintamalli, jossa palvelut integroituvat tarvittavin osin valtion kokonaisuuteen, kehittäminen on dynaamista ja jossa Valtori toimii palveluiden järjestäjänä.

Suuret kiitokset kaikille osallistujatiimeille innovatiivisesta otteesta ja intensiivisestä työpanoksesta! Läpi kilpailun tunnelma oli hyvä ja yhteistyö sujui kiitettävästi.

Lisätietoa

Ohjelmapäällikkö Tiina Mäntylä-Vuorenoja, [email protected] 

Kehittäminen Tiedote

Lue ajankohtaisista aiheista teemoittain

Pysyt perillä millaiset näkökulmat ja palvelut valtionhallinnon ICT:ssä ovat pinnalla. Tutustu vaikka kaikkiin teemoihin!

Tilaa tiedotteet ja uutiskirjeet

Saat ajankohtaiset nostot sähköpostiisi ja tiedät, mitä valtionhallinnon ICT:ssä tapahtuu. Tutustu myös aiempiin uutiskirjeisiin!

Sivun alkuun