Hyppää sisältöön

Vielä ehtii mukaan monipaikkaisen työn suunnittelukisaan!

Julkaisuajankohta 18.5.2021 9.53
Tiedote

Ilmoittautumisaikaa on vielä 31.5. saakka. Osallistumisohjeisiin on korjattu virheellinen yhteystieto. Kysymyksiä kilpailuun liittyen voi lähettää osoitteeseen: [email protected].

Valtori kutsuu kaikki ICT-toimijat mukaan suunnittelemaan tulevaisuuden monipaikkaista työtä valtionhallinnossa. Kilpailussa muodostetaan valtionhallinnolle monipaikkaisen työnteon palvelukonsepteja käyttäjätarinoiden pohjalta sekä toimintamalli, jonka kautta kehityksen kärjessä pysytään mukana jatkossakin. Mallissa Valtori toimii valtionhallinnon yhteisten palveluiden järjestäjänä.

Kilpailun ilmoittautumisaikaa on vielä 31.5. saakka. Osallistumisohjeissa oli virheellinen yhteystieto, joka on nyt korjattu. Kysymyksiä kilpailuun liittyen voi lähettää osoitteeseen: [email protected]

Tarkemmat tiedot kilpailusta ja ohjeet löytyvät eurooppalaisten julkisten hankintojen TED-tietokannasta.

Kehittäminen Tiedote

Lue ajankohtaisista aiheista teemoittain

Pysyt perillä millaiset näkökulmat ja palvelut valtionhallinnon ICT:ssä ovat pinnalla. Tutustu vaikka kaikkiin teemoihin!

Tilaa tiedotteet ja uutiskirjeet

Saat ajankohtaiset nostot sähköpostiisi ja tiedät, mitä valtionhallinnon ICT:ssä tapahtuu. Tutustu myös aiempiin uutiskirjeisiin!

Sivun alkuun