Hyppää sisältöön

Videoneuvottelupalvelu uudistuu: käyttöönottojen suunnittelu alkaa elokuussa

Valtori
Julkaisuajankohta 15.7.2022 8.51
Tiedote
Ihmisiä pöydän ääressä keskustelemassa näytöllä näkyvän henkilön kanssa videoneuvottelupalvelun avulla.

Valtori uudistaa valtionhallinnon videoneuvottelupalvelua. Palvelutoimittajaksi valikoitui Elisa, jonka alihankkijana toimii tytäryhtiö Elisa Videra. Uuden palvelun käyttöönoton suunnittelu käynnistyy elokuussa.

Valtori julkaisi hankintailmoituksen julkisten hankintojen Hilma-palvelussa kesällä 2021. Kilpailutus tehtiin kilpailullisella neuvottelumenettelyllä, jolla varmistettiin riittävä ja kattava vuoropuhelu palvelutoimittajien kanssa. 

Palvelutoimittajaksi valikoitui Elisa Oyj, jonka alihankkijana toimii tytäryhtiö Elisa Videra. Sopimus on määräaikainen: viisi vuotta ja lisäksi kaksi optiovuotta. Sopimus tehdään elokuussa 2022. Sen arvo on noin 27 M€.

”Hankintapäätös ja tuleva sopimus on merkittävä kokonaisuus Elisalle julkisen sektorin tietoturvallisen videoneuvottelupalvelun tuottamisessa ja tarjoamisessa. Elisa Oyj ja sen tytäryhtiö Elisa Videra Oy vastaavat kokonaisuudessaan palvelualustan suunnittelusta, käyttöönotosta, ylläpidosta sekä muista liitännäispalveluista seuraavat viisi vuotta. Uskomme, että voimme yhdessä Valtorin kanssa viedä valtion videoneuvottelupalvelut entistä korkeammalle tasolle,” Elisa Videran Suomen-myyntijohtaja Mika Pirinen sanoo.

Palvelukokonaisuus on SaaS-ratkaisu avaimet käteen -periaatteella. Uuden palvelun käyttöönottoa aletaan suunnitella elokuussa ja käyttöönottoon edetään vaiheittain alkuvuoden 2023 aikana.

Lisätietoa

[email protected] 

Kehittäminen Käyttäjäpalvelut Tiedote verkkokokoukset videoneuvottelut viestintätekniikkapalvelut

Lue ajankohtaisista aiheista teemoittain

Pysyt perillä millaiset näkökulmat ja palvelut valtionhallinnon ICT:ssä ovat pinnalla. Tutustu vaikka kaikkiin teemoihin!

Tilaa tiedotteet ja uutiskirjeet

Saat ajankohtaiset nostot sähköpostiisi ja tiedät, mitä valtionhallinnon ICT:ssä tapahtuu. Tutustu myös aiempiin uutiskirjeisiin!

Sivun alkuun