Hyppää sisältöön

Varmistamme valtion käyttöpalveluiden jatkuvuuden siirtymän yli: päivitys Tietoevryn K&K 1.0 -sopimukseen

Julkaisuajankohta 1.6.2023 10.57
Tiedote
Kuvalähde: Valtori

Hanselin kilpailuttaman uuden konesali- ja käyttöpalvelusopimuksen (K&K 2.0) mukaisten uusien palvelujen käyttöönotot ovat käynnissä. Arvioimme työn kestävän pääosin 2,5–3,5 vuotta käyttöönoton laajuuden vuoksi. K&K 2.0 -sopimuksen mukaiset palvelut tuottaa CGI Suomi Oy. 

Valtori varmistaa käyttö- ja kapasiteettipalvelujensa jatkuvuuden Tieto Finland Oyj:n kanssa vuonna 2021 solmitulla, toistaiseksi voimassa olevalla lisäsopimuksella. Sen puitteissa Tietoevry toimittaa Valtorille väliaikaisesti edeltävän K&K 1.0 -puitesopimuksen mukaiset käyttöpalvelut uusiin palveluihin siirtymisen ajan. Palvelujen siirrot ovat vielä kesken ja sopimuksen mukainen hankinnan arvo ylittyy, minkä vuoksi Valtori ja Tietoevry Tech Services Oy kasvattavat hankintasopimuksen arvoa. 

Olemme julkaisseet sopimusmuutoksesta ilmoituksen julkisten hankintojen ilmoituskanava Hilmassa 1.6.2023. 

Valtorin asiakkaiden käyttö- ja kapasiteettipalveluja siirretään uuden K&K 2.0 -ympäristön lisäksi myös muihin Valtorin tarjoamiin kapasiteettipalveluihin, kuten pilvipalveluihin. Osa asiakkaista siirtääkin jo aktiivisesti palveluitaan pilveen. 


Lisätietoa: 

Tuomo Kouhia, Hankinnat-yksikön päällikkö: [email protected] 

Uutinen 5.7.2021: Valtorin käyttöpalveluista tehdään lisäsopimus Tiedon kanssa – voimassa uuteen palveluun siirtymiseen saakka >>

Lue ajankohtaisista aiheista teemoittain

Pysyt perillä millaiset näkökulmat ja palvelut valtionhallinnon ICT:ssä ovat pinnalla. Tutustu vaikka kaikkiin teemoihin!

Tilaa tiedotteet ja uutiskirjeet

Saat ajankohtaiset nostot sähköpostiisi ja tiedät, mitä valtionhallinnon ICT:ssä tapahtuu. Tutustu myös aiempiin uutiskirjeisiin!

Sivun alkuun