Hyppää sisältöön

Uusi työasema- ja mobiililaitepalveluiden valikoima: modulaariset ratkaisut eri käyttötarpeisiin

Julkaisuajankohta 22.12.2020 14.59
Tiedote
Tietokone pöydällä.

Uuden työasema- ja mobiililaitepalveluvalikoiman laajennustyö on saatu päätökseen. Erilaiset Valtti-tuoteperheen palvelut toteutetaan modulaarisina, jotta asiakas voi valita ja koostaa niistä tarvitsemansa kokonaisuudet.

Valtorin päätelaitepalvelun valikoimaa, eli työasema- ja mobiililaiteratkaisuja, kehitettiin vuosien 2018-2020 aikana  vastaamaan asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin. Kehitystyö on nyt saatu päätökseen ja jatkossa Valtorin asiakkaat voivat hankkia erilaisia Valtti-tuoteperheen tuotteita, jotka soveltuvat parhaiten kunkin organisaation erilaisiin käyttötarpeisiin. Palvelut toteutetaan modulaarisina, joista asiakas valitsee haluamansa.

Uudet palvelut yhdistävät päätelaitteen, viestintäpalvelut ja asiakasorganisaation sovellukset yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Uuteen valikoimaan kuuluu perinteisen Valtti-työasemapalvelun lisäksi mm.

  • toimistolle ja etätyöskentelyyn soveltuva, asiakastarpeisiin mukautuva Valtti Moduuli,
  • lyhytaikaiseen laina- ja esittelytarpeeseen soveltuva Valtti Laina,
  • ja pilviteknologian mobiililaitteisiin tuova Mobiili Pilvi. 

Lue valikoimasta tarkemmin 25.5.2020 julkaistusta Työasemia ja mobiililaitteita saa nyt eri tarpeisiin paketoituna palveluna -uutisesta ja esittelyvideosta alta.

Uusien palveluiden jatkokehitys ja jakelu siirtyvät osaksi Valtorin jatkuvaa palvelua.

Sopivan palvelukokonaisuuden löytämiseksi ja uusien palveluiden tilausasioissa Valtorin asiakkaat voivat olla yhteydessä asiakaspalvelupäällikköönsä.

Kehittäminen Mobiili Mobiililaite Mobiililaitepalvelu Tiedote Valtti työasemat

Lue ajankohtaisista aiheista teemoittain

Pysyt perillä millaiset näkökulmat ja palvelut valtionhallinnon ICT:ssä ovat pinnalla. Tutustu vaikka kaikkiin teemoihin!

Tilaa tiedotteet ja uutiskirjeet

Saat ajankohtaiset nostot sähköpostiisi ja tiedät, mitä valtionhallinnon ICT:ssä tapahtuu. Tutustu myös aiempiin uutiskirjeisiin!

Sivun alkuun