Hyppää sisältöön

Työasemia ja mobiililaitteita saa nyt eri tarpeisiin paketoituna palveluna: uutena mm. tehopakkaus Valtti Virtuaali

Julkaisuajankohta 25.5.2020 15.17
Tiedote
Kannettava tietokone pöydällä.

Asiakkaiden kanssa yhteistyössä kehitetyt variaatiot mahdollistavat monenlaisen työskentelyn. Valtti Virtuaali tuo tehoa ja kapasiteettia vaativaan tarpeeseen.

Valtorissa on kehitetty yhteistyössä asiakkaiden kanssa uusia eri tarpeisiin vastaavia päätelaitepalvelun variaatioita tuttujen Valtti- ja Mobiilipalveluiden rinnalle. Palvelun kautta asiakas saa työaseman tai mobiililaitteen lisäksi palveluun kuuluvat ohjelmistot, lisenssit, tukimateriaalit ja ylläpidon.

Valtti Virtuaali: Tehoa virtuaalisuudesta ja kapasiteettia vaativaan päätetyöskentelyyn 

Valtti Virtuaali tarjoaa sovellus- ja työpöytä-virtualisointipalvelua. Se soveltuu virtuaalista tehoa tarvitsevaan työhön ja esimerkiksi tietojen turvalliseen palvelimella säilyttämiseen, sovelluskehittämiseen sekä sovellusten elinkaaren jatkamiseen. Palvelu ei sisällä laitetta.

Virtuaalin osalta ensiksi toteutetaan sovellusvirtualisointi, joka on tyypillisin käyttötapaus. Siinä tarvittavat ohjelmistot ja asennukset tehdään oman työseman sijaan virtuaalipalvelimelle. Työpöytävirtualisointi on suunnittelussa.

Palvelun ominaisuudet:

  • Ajasta ja paikasta riippumaton käyttö
  • Sovellusten käyttövarmuuden ja -kokemuksen paraneminen
  • Työaseman datan tietoturvan varmistaminen

Valtti Moduuli: Toimistolle ja etätyöskentelyyn soveltuva, asiakastarpeisiin mukautuva työasemaratkaisu

Valtti Moduuli on toimistolle ja etätyöhön sopiva, asiakastarpeisiin mukautuva työasema, joka mahdollistaa asiakaskohtaisen toimialueen. Vakioitujen ydinpalveluiden (ks. Valtti) lisäksi asiakas voi valita haluamansa lisä- ja tukipalvelut.

Mobiili Pilvi: Pilviteknologia mobiililaitteisiin

Mobiili Pilvi tarjoaa helpon, yhtenäisen ja turvatun pilviteknologiaa hyödyntävän mobiililaiteratkaisun. Ratkaisu sisältää mobiililaitteiden lisäksi tehokkaan elinkaaren hallintaratkaisun, reaaliaikaiset tietoturvapäivitykset sekä mahdollisuuden saada laitteeseen asiakkaan omia palveluita, kuten intranet.

Esiselvitysvaiheessa oleva Valtti Pilvi mahdollistaa joustavasti käyttöönotettavan ja kustannustehokkaan työaseman toimistolle ja etätyöskentelyyn. Palvelu sisältää päätelaitteen vakio-ohjelmistoineen, sovellukset ja työkalut sekä taustapalvelut. Asiakkaalla on mahdollisuus saada käyttöönsä perus- tai laajennettu käyttäjätuki huoltoineen ja ylläpitoineen koko elinkaaren ajaksi.

Käyttötarpeiden muututtua koronatilanteen myötä aula- ja asiakaskäyttöön tarkoitetun Valtti Kioskin julkaisu siirtyy eteenpäin.

Lisätietoa omalta asiakaspalvelupäälliköltä

Kehittäminen Mobiili Pilvi Tiedote Valtti Valtti Moduuli Valtti Virtuaali

Lue ajankohtaisista aiheista teemoittain

Pysyt perillä millaiset näkökulmat ja palvelut valtionhallinnon ICT:ssä ovat pinnalla. Tutustu vaikka kaikkiin teemoihin!

Tilaa tiedotteet ja uutiskirjeet

Saat ajankohtaiset nostot sähköpostiisi ja tiedät, mitä valtionhallinnon ICT:ssä tapahtuu. Tutustu myös aiempiin uutiskirjeisiin!

Sivun alkuun