Hyppää sisältöön

Valtorin asiakasneuvottelukunnan puheenjohtajana aloittaa Marja Rantala

Julkaisuajankohta 10.2.2021 11.18
Tiedote
Kuvassa kuvapohjalla lukee asiakasneuvottelukunta.

Valtorin asiakasneuvottelukunta valitsi 8.2.2021 uudeksi puheenjohtajakseen tietohallintojohtaja Marja Rantalan (Maanmittauslaitos) ja varapuheenjohtajiksi ylijohtaja Jarkko Levasman (Vero) ja ylijohtaja Jussi Kivisen (Oikeusrekisterikeskus). 

Vuoden 2021 alusta alkaen Valtorin asiakasneuvottelukunnassa on jäseninä aiempaa laajemmin eri asiakasvirastojen edustajia. Uutena neuvottelukunnalle asetettiin viiden hengen sihteeristö, jonka toimikausi on 1.1.2021–31.12.2022. 

”Valtorin asiakasneuvottelukunnan vahvistumisen myötä asiakasvirastot pääsevät suoraan vaikuttamaan Valtorin toiminnan kehittämiseen muuttuvien asiakastarpeiden pohjalta”, toteaa Valtorin toimitusjohtaja Pasi Lehmus.

Asiakasneuvottelukunnan tehtävänä on käsitellä ja seurata Valtorin toiminnan ja palvelujen kehittämistä sekä palvelujen laatua ja asiakastyytyväisyyttä.

Onnittelut valituille!

Aiheesta lisää

Valtorin asiakasneuvottelukunta uudistuu – tavoitteena lisätä asiakasohjauksen vaikuttavuutta

Kehittäminen Tiedote

Lue ajankohtaisista aiheista teemoittain

Pysyt perillä millaiset näkökulmat ja palvelut valtionhallinnon ICT:ssä ovat pinnalla. Tutustu vaikka kaikkiin teemoihin!

Tilaa Digiarjessa valtiolla -uutiskirje

Saat IT-vinkkejä ja tiedät, mitä valtionhallinnon ICT:ssä tapahtuu. Tutustu aiempiin uutiskirjeisiin ja tilaa omaan sähköpostiisi!

Sivun alkuun