Hyppää sisältöön

Valtori Akatemian kautta huippuosaajia Valtoriin – kolmas Akatemia saatu päätökseen

Julkaisuajankohta 1.3.2021 15.01
Tiedote
Pöydällä on tietokoneita ja mukeja.

Valtori Akatemia -harjoitteluohjelma tarjoaa uran alkuvaiheessa oleville nuorille mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Samalla Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori saa alan ammattilaisia tiettyihin erityisosaamista vaativiin tehtäviin.

Kolmas Valtori Akatemia -ohjelma alkoi syyskuussa 2020 ja päättyi helmikuun lopussa 2021. Viimeisen puolen vuoden aikana Valtori on kouluttanut konesalipalvelujen, palvelinvirtualisoinnin, kyberturvallisuuden ja AD/Exchangen parissa työskenteleviä ICT-alan ammattilaisia ohjelman puitteissa.

Akatemian viralliseen päätöstilaisuuteen toivat terveisensä niin Valtorin toimitusjohtaja Pasi Lehmus kuin tuotantojohtaja Tero Latvakangaskin. Päätöstilaisuudessa akatemialaiset osallistuivat aktiivisesti hyvään keskusteluun Akatemian onnistumisista.

Akatemian projektipäällikkönä toiminut Esa Rantamäki kehuu harjoitteluohjelman onnistuneen hyvin koronan tuomista rajoitteista huolimatta. ”Akatemia on herättänyt paljon kiinnostusta. Kevään 2020 ilmoitusaikana saimme paljon laadukkaita hakijoita. Nyt perehdytys- ja koulutusohjelmasta valmistui joukko uusia, hyviä osaajia keskuuteemme”, Rantamäki iloitsee.

Koulutuksessa akatemialaiset pääsevät työskentelemään osana ICT-alan osaamisverkostoa laajan asiakaskunnan hyväksi. Valtori vastaa valtionhallinnon perustietotekniikkapalveluista, joten työllä on vahva yhteiskunnallinen vaikutus.

Onnittelut kaikille Akatemian suorittaneille!

Valtori Akatemia pähkinänkuoressa

Valtorissa rakennetaan digitaalista Suomea uusien teknologioiden ja työvälineiden avulla. Valtori Akatemia on harjoitteluohjelma, joka on tarkoitettu uransa alkuvaiheessa oleville ICT-alan ammattilaisille. 

Valtori tarjoaa ohjelman aikana yhteiskunnallisesti merkittäviä ja sopivasti haasteellisia työtehtäviä sekä työkaverit ja mentorit, jotka opastavat ja perehdyttävät opiskelijan työtehtäviinsä.
Akatemialaisista valtaosa on joka kerta työllistynyt Valtoriin ohjelman päätyttyä. 

Lue lisää: 
•    Valtorin työnantajalupaus 
•    Avoimet työpaikat

Lisätietoja:
Projektipäällikkö Esa Rantamäki
esa.rantamaki[at]valtori.fi

Kehittäminen Tiedote

Lue ajankohtaisista aiheista teemoittain

Pysyt perillä millaiset näkökulmat ja palvelut valtionhallinnon ICT:ssä ovat pinnalla. Tutustu vaikka kaikkiin teemoihin!

Tilaa Digiarjessa valtiolla -uutiskirje

Saat IT-vinkkejä ja tiedät, mitä valtionhallinnon ICT:ssä tapahtuu. Tutustu aiempiin uutiskirjeisiin ja tilaa omaan sähköpostiisi!

Sivun alkuun