Hyppää sisältöön

Valtionhallinnon yhteisessä ICT-ympäristössä vakaa tilanne

Julkaisuajankohta 18.3.2022 11.12
Tiedote
Kädet näppäimistöllä, jonka ympärillä on tietoturvaa kuvastavia lukonkuvia.
Tieto

Valtorin tuottama valtionhallinnon yhteinen ICT-toimintaympäristö toimii normaalisti, eikä kansainvälisellä tilanteella ole ollut vaikutuksia Valtorin palveluiden toimintaan.

Valtori kannustaa kaikkia palveluiden käyttäjiä kiinnittämään huomiota päivittäiseen tietoturvallisuuteen. Jokainen käyttäjä voi kantaa kortensa kekoon yhteisen tietoturvan vahvistamiseksi. Ethän siis avaa sähköpostin mukana tulleita epäilyttäviä linkkejä. Jos saat sellaisia, ilmoitathan niistä oman organisaatiosi ohjeiden mukaisesti eteenpäin. Sama koskee myös sosiaalista mediaa: mieti, mitä klikkaat ja vältä huijauksia. 

Lisäksi edelleen pätevät normaalit neuvot. Käytä palveluissa vahvaa salasanaa ja, jos mahdollista, monivaiheista tunnistautumista ja pidä laitteesi päivitettynä. Muista myös ilmoittaa muista tietoturvaan liittyvistä havainnoistasi oman organisaation ohjeistuksen mukaisesti. 

Lue lisää: Valtorin vinkit loppukäyttäjän päivittäisen tietoturvallisuuden ylläpitämiseen. 


Lisätietoa:


Olli Kansikas, Valtorin valmiuspäällikkö 
[email protected]

Tiedote Tietoturva Tietoturvapalvelut Työasemasuoja Verkkosuoja käyttöoikeudet pääsynhallinta työasemat

Lue ajankohtaisista aiheista teemoittain

Pysyt perillä millaiset näkökulmat ja palvelut valtionhallinnon ICT:ssä ovat pinnalla. Tutustu vaikka kaikkiin teemoihin!

Tilaa tiedotteet ja uutiskirjeet

Saat ajankohtaiset nostot sähköpostiisi ja tiedät, mitä valtionhallinnon ICT:ssä tapahtuu. Tutustu myös aiempiin uutiskirjeisiin!

Sivun alkuun