Hyppää sisältöön

Valtionhallinnon ICT-testauspalveluiden toimittajaksi Knowit

Valtori
Julkaisuajankohta 17.12.2015 15.00 | Julkaistu suomeksi 18.6.2018 klo 12.06
Uutinen

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori on valinnut Knowit Oy:n valtionhallinnon ICT-palvelujen testauspalveluiden toimittajaksi vuosille 2015–2019. Sopimuksen arvo on 3,6 miljoonaa euroa.

Valtori käyttää Knowitin testauspalveluja valtionhallinnolle tuotettavien ict-palvelujen laadunvarmistukseen.

”Valtori haluaa tarjota asiakkailleen yhä kilpailukykyisempiä ja laadukkaampia palveluja. Yhteistyö Knowitin kanssa tukee erinomaisesti tätä tavoitetta. Nyt tehty sopimus on tärkeä askel valtionhallinnon ICT-palvelujen laadun kehittämisessä”, sanoo tulosalueen päällikkö Tuomo Kouhia Valtorista.

”Sopimuksen myötä valtionhallinnolle avautuu mahdollisuus hyötyä koko laadunvarmistuksen palvelutarjonnastamme ja osaamisestamme. Toivomme, että mahdollisuus päästään hyödyntämään etenkin kriittisimpien ja vaikuttavimpien palveluiden osalta. Vauhdilla etenevää digitalisoitumista ei saa päästää kompuroimaan laatuongelmiin”, painottaa Knowit Oy:n toimitusjohtaja Ville Särmälä

Valtori kilpailutti testauspalvelut valtion yhteishankintayksikkö Hanselin IT-konsultointi 2015–2019 -puitesopimuksen Testauspalvelut-kategoriassa. Testauspalveluiden lisäksi Knowit on Hansel-puitesopimustoimittaja sovellus-/ohjelmistopalvelut- ja ylläpito sekä ratkaisukehitys ja ylläpito -kategorioissa.

Lisätietoja

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori
Tulosalueen päällikkö Tuomo Kouhia
p. +358 40 563 2871
etunimi.sukunimi[at]valtori.fi

Knowit Oy
Toimitusjohtaja Ville Särmälä
p. +358 400 601 846
etunimi.sukunimi[at]knowit.fi

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori tuottaa toimialariippumattomat ict-palvelut koko valtionhallinnolle. Valtori huolehtii keskitetysti, asiakkaiden tarpeiden pohjalta tarjoamiensa ict-ratkaisujen hankinnasta, toimivuudesta, ylläpidosta ja kehittämisestä. Näin valtionhallinnon organisaatiot voivat keskittyä omaan perustoimintansa ja siihen liittyvän tietotekniikan kehittämiseen.

Valtion tieto- ja viestintätekniikkapalveluiden järjestämistä koskevan lain perusteella Valtoriin siirretään noin 80 valtionhallinnon viraston ja laitoksen toimialariippumattomat ict-tehtävät vuosien 2014–2015 aikana. Siirtojen valmistuttua Valtorissa arvioidaan työskentelevän noin 1000 ict-ammattilaista. Valtorin vastuulle siirtyy noin 30–35  prosentin osuus valtionhallinnon ict-kuluista. Lisätietoja: www.valtori.fi

Knowit Oy on konsulttiyritys, joka auttaa asiakkaitaan menestymään hyödyntämällä vahvaa ICT-osaamistaan ja toimimalla lähellä, innovatiivisesti ja liiketoimintakeskeisesti. Suomessa Knowitin palvelutarjontaan kuuluvat testaus ja laadunvarmistus, digitaalisen liiketoiminnan ja tiedolla johtamisen ratkaisut sekä asiakaskohtaisten ohjelmistojen kehittäminen ja ylläpito. Knowit toimii Pohjoismaissa yli 1 800 työntekijän voimin, ja se on listattu Tukholman OMX-pörssissä. Lisätietoja: www.knowit.fi ja www.knowitgroup.com/fi

 

 

Lue ajankohtaisista aiheista teemoittain

Pysyt perillä millaiset näkökulmat ja palvelut valtionhallinnon ICT:ssä ovat pinnalla. Tutustu vaikka kaikkiin teemoihin!

Tilaa tiedotteet ja uutiskirjeet

Saat ajankohtaiset nostot sähköpostiisi ja tiedät, mitä valtionhallinnon ICT:ssä tapahtuu. Tutustu myös aiempiin uutiskirjeisiin!

Sivun alkuun