Hyppää sisältöön

Sakari Marttilan johtovastuu laajenee Valtorin kokonaisvaltaisempaan palvelutuotantoon

Julkaisuajankohta 29.4.2021 14.03
Tiedote
Johtaja Sakari Marttila seisoo sinisessä puvussaan Valtorin toimitilan edessä ulkona Sörnäisissä.
Johtaja Sakari Marttila (Kuva: Valtori)

Johtaja Sakari Marttila alkaa johtaa sekä Käyttäjätuki- että Tuotanto-tulosyksiköitä nykyisen tuotantojohtaja Tero Latvakankaan siirtyessä Valtorin toimitusjohtajaksi.

Tuotantojohtaja Tero Latvakangas on nimitetty Valtorin toimitusjohtajaksi 1.5.2021 alkaen. Latvakankaan vastuu Valtorin Tuotannon johtamisesta siirtyy samaan aikaan johtaja Sakari Marttilalle, joka vastaa tällä hetkellä Käyttäjätuen johtamisesta Valtorin TUVE- ja TORI-liiketoimintojen läpi. Marttila johtaa näin ollen jatkossa sekä Käyttäjätuki- että Tuotanto-tulosyksiköitä.

”Käyttäjätuki ja Tuotanto linkittyvät vahvasti toisiinsa, joten näiden johtaminen tiiviimmin yhdessä helpottaa sisäistä yhteistyötämme ja kokonaisvaltaisempaa palvelutuotannon johtamista”, Tero Latvakangas taustoittaa päätöstä.

Muutos ei vaikuta Valtorin organisaatiorakenteeseen. 

”Tällä muutoksella uskomme entistä vahvemmin pystyvämme vaikuttamaan ja kehittämään sitä asiakaskokemusta, joka näkyy meidän palveluidemme käyttäjille sekä asiakkaidemme johdolle,” Marttila kertoo.

Sakari Marttilan nimike on toukokuun alusta alkaen Johtaja, palvelutuotanto.

Lisätietoja:

Kehittäminen Tiedote

Lue ajankohtaisista aiheista teemoittain

Pysyt perillä millaiset näkökulmat ja palvelut valtionhallinnon ICT:ssä ovat pinnalla. Tutustu vaikka kaikkiin teemoihin!

Tilaa tiedotteet ja uutiskirjeet

Saat ajankohtaiset nostot sähköpostiisi ja tiedät, mitä valtionhallinnon ICT:ssä tapahtuu. Tutustu myös aiempiin uutiskirjeisiin!

Sivun alkuun