Hyppää sisältöön

Puhelinneuvottelu säästää kaistaa eikä vaadi etäyhteyttä

Julkaisuajankohta 17.3.2020 13.29
Tiedote
Kuva: Näin toteutat puhelinneuvottelun (Kuvalähde: Valtori)

Lisääntyneen etäyhteyden käytön ja verkkokokoustamisen tarpeiden takia suosittelemme muita menetelmiä, millä voit helpottaa omalta osaltasi yhteistä kuormitusta.

Nykyaikaisen puhelinneuvottelun järjestäminen on yllättävän helppoa. Voit järjestää puhelinneuvottelun joko Elisa Ring -neuvottelupalvelun kautta (yli kuusi osallistujaa) tai mobiiliverkon kautta omalla liittymällä (enintään kuusi osallistujaa).

Elisa Ring puhelinneuvottelun perustaminen*

Hanki ensin Elisa Ring

Kokouksen perustajalla tulee olla Elisa Ring -neuvottelupalvelu liittymässä.

Tilaa palvelu yritysliittymääsi palveluportaalin kautta (TOP-portaali TORI-asiakkaille / TOKKA-portaali TUVE-asiakkaille): > Uusi palvelupyyntö > Puhelin ja tabletti > Puhepalvelut (matkapuhelinliittymä, dataliittymä tai muu puhepalvelu).

Toimi sitten näin

1. Kirjaudu Elisa Ringiin osoitteessa https://ring.mob2.elisa.fi/login/#/. Kirjautumistunnus on sähköpostiosoitteesi. Tarvittaessa saat uuden salasanan kirjautumissivulta.

2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta kolmea poikkiviivaa ja valitse ”Käynnistä puhelinneuvottelu”. Jos tätä kohtaa ei näy, Elisa Ring -neuvottelua ei ole kytketty liittymään. Katso yllä oleva ohje palvelun tilaamisesta.

3. Vastaa puhelimesi herätepuheluun.

Lisää osallistujia puhelinneuvotteluun

1. Lisää osallistujia puhelinneuvotteluun klikkaamalla ”lisää osallistuja” ja kirjoita lisättävän henkilön numero. Tämän jälkeen klikkaa vihreää painiketta (kts. kuvat).

2. Lisätylle henkilölle tulee puhelu, johon vastaamalla hänet liitetään kokoukseen.

3. Myös muut Elisa Ringiin kirjautuneet osallistujat pystyvät lisäämään henkilöitä kokoukseen tällä tavalla.

Kokous päättyy, kun osallistujat sulkevat puhelun.

Näin asetat henkilön väliaikaisesti pitoon

Jos sinun täytyy hetkellisesti "katkaista" puhelu jonkin osallistujan osalta, paina Erota. Tällöin osallistuja menee pitoon eikä hän kuule muiden osallistujien puhetta.

Yhdistääksesi pitoon asetetun osallistujan takaisin neuvotteluun paina hänen numeronsa kohdalla Yhdistä.

Näin lopetat neuvottelupuhelun

Jos olet neuvottelupuhelun perustaja, sulje puhelu normaalisti, jolloin neuvottelu purkautuu. Jos sinut puolestaan kutsuttiin neuvotteluun osallistujana ja haluat poistua, puhelun sulkiessasi neuvottelu jatkuu muiden kesken normaalisti.

*Huomioithan ennen palvelun käyttöönottoa, että Elisa tuottaa Ring-neuvottelupalvelua Saksassa sijaitsevalta palvelualustalta. Puhelut kulkevat Elisan mobiiliverkosta salattuna palvelualustalle, josta palvelua tuotetaan. Käyttöönoton kannalta huomioitavaa on myös, että palveluun tallennetaan yrityksen nimi, käyttäjän etunimi ja sukunimi sekä sähköpostiosoite.

--
Uutista muokattu 3.2.2021: poistettu vanhentunut tieto.

Paikkariippumaton työ Tiedote etäyhteys työasemat viestintäratkaisut

Lue ajankohtaisista aiheista teemoittain

Pysyt perillä millaiset näkökulmat ja palvelut valtionhallinnon ICT:ssä ovat pinnalla. Tutustu vaikka kaikkiin teemoihin!

Tilaa tiedotteet ja uutiskirjeet

Saat ajankohtaiset nostot sähköpostiisi ja tiedät, mitä valtionhallinnon ICT:ssä tapahtuu. Tutustu myös aiempiin uutiskirjeisiin!

Sivun alkuun