Hyppää sisältöön

Muutos tehdään yhdessä henkilöstön ja asiakkaiden kanssa

Julkaisuajankohta 18.9.2020 9.46
Tiedote
Miesten ja naisten käsiä kokoamassa palapeliä.

Muutosohjelmassa on menossa suunnitteluvaihe, jossa kartoitetaan laajasti Valtorin toiminnan nykytilaa ja tärkeimpiä muutoskohteita. Valtiovarainministeriön ohjaamassa kokonaisuudessa kehitetään toimintaa paremmin asiakkaiden tarpeita vastaavaksi ja valtiota hyödyttäväksi kokonaisuudeksi.

Valtorin muutosjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä on aloittanut dos., TkT, DI, FM Paula Kujansivu. Hän siirtyi Valtoriin Alkon verkkokauppaliiketoiminnan johtotehtävistä.

”Viimeisempänä olen johtanut Alkon muutosmatkan digitaaliseksi kaupaksi ja huippuasiakaskokemuksen tarjoajaksi. Ennen tätä olen auttanut yrityksiä ja julkisia organisaatioita strategian jalkauttamisessa”, Kujansivu kertoo taustastaan.

Muutosjohtajana Kujansivu vetää Valtorin muutosohjelmaa.

”Muutokselle on hyvät lähtökohdat, koska Valtorissa on aito halu kehittyä jatkuvasti. Lisäksi on ollut hieno nähdä jo saavutettuja tuloksia – esimerkiksi palveluiden käyttäjät antavat kuukausi toisensa perään erinomaisia arvioita asiakaspalvelusta. Lisäksi palveluiden laadun parantamiseksi on tehty paljon”, Paula Kujansivu kertoo havainnoistaan.

Ohjelman toteutus alkaa ensi vuoden alussa

Muutosohjelmassa on nyt menossa suunnitteluvaihe, jossa kartoitetaan laajasti Valtorin toiminnan nykytilaa ja tärkeimpiä muutoskohteita. Valtiovarainministeriön ohjaamassa kokonaisuudessa kehitetään toimintaa paremmin asiakkaiden tarpeita vastaavaksi ja valtiota hyödyttäväksi kokonaisuudeksi.

”Muutosjohtajana tavoitteenani on löytää ne keinot, joilla muutos viedään onnistuneesti maaliin. Henkilöstön ja asiakkaiden mukaan ottaminen on tässä avainasemassa”, Kujansivu toteaa.

Muutosohjelman varsinainen toteutusvaihe alkaa vuoden alussa, ja ohjelma kestää kaksi vuotta.

Lisätietoja:

Muutosjohtaja Paula Kujansivu, paula.kujansivu(a)valtori.fi

Kehittäminen Tiedote

Lue ajankohtaisista aiheista teemoittain

Pysyt perillä millaiset näkökulmat ja palvelut valtionhallinnon ICT:ssä ovat pinnalla. Tutustu vaikka kaikkiin teemoihin!

Tilaa tiedotteet ja uutiskirjeet

Saat ajankohtaiset nostot sähköpostiisi ja tiedät, mitä valtionhallinnon ICT:ssä tapahtuu. Tutustu myös aiempiin uutiskirjeisiin!

Sivun alkuun