Hyppää sisältöön

Monipaikkaisen työn suunnittelukilpailu korvataan ketterällä hackathon-pienhankinnalla

Julkaisuajankohta 28.5.2021 10.37
Tiedote

Valtori korvaa monipaikkaisen työn suunnittelun ja kehittämisen kilpailun ketterämmällä pienhankinnalla, joka toteutetaan hackathon-tapahtumana.

Suunnittelukilpailu aiemmin julkaistussa muodossa ja laajuudessa keskeytetään

Suunnittelukilpailun aiemmin julkaistua muotoa ja laajuutta tarkennetaan mm. kilpailusta kiinnostuneilta tulleen palautteen vuoksi. Tahtotila ja tarve ovat pysyneet ennallaan, ja monipaikkaisen työn tekemiseen tarvitaan uudenlaista otetta. 

Hankkeen omistaja Seppo Kalliomäki toteaa, että Valtorin pitää vielä tarkentaa monipaikkaisen työn konseptia. Hackathonilla saadaan koottua markkinoiden näkemys siitä, mihin suuntaan konseptia tulisi viedä.

Uusi hackathon-pienhankinta on tarkoitus julkaista mahdollisimman nopeasti

Hankinnan tavoitteena on tuottaa innovatiivisia ideoita ja suuntaviivoja siihen, miten Valtori voisi toteuttaa monipaikkaisen työn laajan kokonaisuuden yhteensovittamalla omaa työtä ostopalveluihin.

”Kyseessä on ensimmäinen tämänkaltainen kilpailukokeilu. Hackathon-tapahtuma on oiva ja ketterä toteutustapa, jolla voidaan saada innovatiivisia ratkaisuja tulevaisuuden monipaikkaiseen työhön”, ohjelmapäällikkö Tiina Mäntylä-Vuorenoja sanoo ja jatkaa: ”Osallistuminen piakkoin julkaistavaan kilpailuun on aiempaa helpompaa ja tasapuolisempaa kaikille ICT-toimijoille.”

Julkaisemme tarkempaa tietoa hackathonista osallistumisohjeineen piakkoin valtori.fi-sivustolla. Voit myös ilmoittautua kiinnostuneeksi ohjelmapäällikölle, niin saat tarjouspyynnön suoraan sähköpostiisi.

Lisätietoa

Ohjelmapäällikkö Tiina Mäntylä-Vuorenoja, [email protected] 

Kehittäminen Tiedote

Lue ajankohtaisista aiheista teemoittain

Pysyt perillä millaiset näkökulmat ja palvelut valtionhallinnon ICT:ssä ovat pinnalla. Tutustu vaikka kaikkiin teemoihin!

Tilaa tiedotteet ja uutiskirjeet

Saat ajankohtaiset nostot sähköpostiisi ja tiedät, mitä valtionhallinnon ICT:ssä tapahtuu. Tutustu myös aiempiin uutiskirjeisiin!

Sivun alkuun