Hyppää sisältöön

Ilmoittautuminen on nyt auki! Hackathon 2021: Monipaikkainen työ

Julkaisuajankohta 2.6.2021 11.44
Tiedote
#uusinormaalityö.

Tavoitteena on tuottaa innovatiivisia ideoita ja suuntaviivoja siihen, miten Valtori voisi toteuttaa monipaikkaisen työn laajan kokonaisuuden yhteensovittamalla omaa työtä ostopalveluihin. Ilmoittautuminen kesäkuun Hackathoniin päättyy 7.6. klo 12.00. #uusinormaalityö

Innovointitapahtuma järjestetään 14.-17.6.2021

”Kyseessä on ensimmäinen tämänkaltainen kilpailukokeilu. Hackathon on oiva ja ketterä toteutustapa, jolla voidaan saada innovatiivisia ratkaisuja tulevaisuuden monipaikkaiseen työhön”, ohjelmapäällikkö Tiina Mäntylä-Vuorenoja kertoo.

Hackathonin perusteella voidaan valita yksi tai useampi toimija toteuttamaan kehittäminen ja jatkuva palvelu. Painopisteenä palveluissa ja kehittämisessä on pilvipohjaisten palveluiden tukeminen ja kehittäminen, sekä monipaikkaisen työn mahdollistaminen. Valitun palveluntuottajan tulee yhteistyössä Valtorin kanssa luoda toimintamalli, jossa palvelut integroituvat tarvittavin osin valtion kokonaisuuteen, kehittäminen on dynaamista ja jossa Valtori toimii palveluiden järjestäjänä.

Ilmoittautuminen päättyy 7.6.2021 klo 12.00

Mukaan pääsee täyttämällä vähimmäisvaatimukset. Tutustu osallistumispyyntöön ja hae mukaan! 

Lisätietoa 

Kehittäminen Tiedote

Lue ajankohtaisista aiheista teemoittain

Pysyt perillä millaiset näkökulmat ja palvelut valtionhallinnon ICT:ssä ovat pinnalla. Tutustu vaikka kaikkiin teemoihin!

Tilaa tiedotteet ja uutiskirjeet

Saat ajankohtaiset nostot sähköpostiisi ja tiedät, mitä valtionhallinnon ICT:ssä tapahtuu. Tutustu myös aiempiin uutiskirjeisiin!

Sivun alkuun