Hyppää sisältöön

Hankintapäätös: tekoälyratkaisu ja siihen liittyvät toteutukset, tukipalvelut ja asiantuntijatyö

Julkaisuajankohta 20.5.2019 15.53
Tiedote

Valtorin ja Palkeiden yhteinen tekoälyhanke asiakaspalvelun parantamiseksi etenee nyt toteutusvaiheeseen.

Valtorin ja Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus Palkeiden yhteishankkeen tekoälyratkaisu hankitaan Accenture Oy:ltä. Hankintapäätös viimeisteltiin maanantaina 20.5. Hankinta kattaa tekoälyratkaisun ja siihen liittyvien tekoälytoteutusten tekemisen, tuki- ja ylläpitopalvelut ja asiantuntijatyön.

Tekoälyratkaisu on tarkoitettu Valtorin, Palkeiden ja niiden asiakkaiden käyttöön. Sen avulla toteutetaan suunnitellut asiakaspalvelun prosesseja ja tehtäviä sujuvoittavat käyttötapaukset Valtorissa ja Palkeissa. 

Sopimus on voimassa toistaiseksi. Päätöstä koskeva valitusaika päättyy 3.6.2019.

Hankinta toteutettiin kilpailullisella neuvottelumenettelyllä, johon otettiin vastaan osallistumishakemuksia 7.1, saakka.

Seuraavaksi suunnitellaan toimitusprojekti, jonka aikana ratkaisu otetaan käyttöön ja siihen liittyvää kyvykkyyttä rakennetaan molempiin organisaatioihin.

Lue lisää tekoälyhankkeesta:

Lisätietoa:

Projektipäällikkö Merja Lehtinen, Valtori | [email protected]
Projektipäällikkö Minna Lukanniemi, Palkeet | [email protected]

Lue ajankohtaisista aiheista teemoittain

Pysyt perillä millaiset näkökulmat ja palvelut valtionhallinnon ICT:ssä ovat pinnalla. Tutustu vaikka kaikkiin teemoihin!

Tilaa Digiarjessa valtiolla -uutiskirje

Saat IT-vinkkejä ja tiedät, mitä valtionhallinnon ICT:ssä tapahtuu. Tutustu aiempiin uutiskirjeisiin ja tilaa omaan sähköpostiisi!

Sivun alkuun