Hyppää sisältöön

YJA-palvelu tarjoaa luotettavan verkkoalustan viestintään

Julkaisuajankohta 19.5.2020 16.22
Tiedote

Koronatilanne on nostanut esiin hyvin toimivien verkkosivustojen arvon.

Korona-aikana lisääntynyt kävijäliikenne viranomaisten verkkosivuille on yllättänyt monen organisaation.

”Esimerkiksi tiedotteiden leviäminen sosiaalisessa mediassa tai kansainvälisissä uutisissa voi lisätä kiinnostusta ja kävijäliikennettä organisaation verkkosivuilla hyvin merkittävästi. Jos suuriin kävijämääriin ei ole etukäteen varauduttu, ruuhka voi aiheuttaa sivujen hidastumista tai jopa kaatumisen”, tuotepäällikkö Vesa Kattilakoski Valtorista taustoittaa.

Miksi YJA-palvelu on hyvä alusta verkkoviestinnälle?

Valtorin tarjoama julkaisualustapalvelu YJA on suunniteltu mahdollistamaan asiakasorganisaatioiden verkkoviestintää myös haastavissa olosuhteissa.

Julkaisualustan toimintavarmuuteen on kiinnitetty paljon huomiota. Sitä saatiin parannettua entisestään, kun palvelu siirtyi pilviympäristöön kesäkuussa 2019. YJA-palvelun suunnittelussa on kävijäpiikkeihin varautumisen lisäksi huomioitu julkisen verkon erilaiset uhat ja kiinnitetty erityistä huomiota tiedon eheyteen.

Alustaa on kehitetty vastaamaan nykyaikaisen verkkoviestinnän tarpeita yhdessä Valtorin asiakasorganisaatioiden kanssa. Palvelussa on valmiina laajasti erilaisia toiminnallisuuksia, jotka nopeuttavat palvelun käyttöönottoa ja pienentävät sivustokohtaisia kehityskustannuksia.

Kuinka palvelun saa käyttöön?

Palvelun käyttöönotto alkaa asiakkaan kanssa yhteistyössä tehtävällä alkukartoituksella, jonka perusteella Valtori tekee työmääräarvion ja projektisuunnitelman. YJA-palvelusta kiinnostunut virasto voi olla yhteydessä omaan asiakaspalvelupäällikkönsä Valtorissa.

Julkaisualustapalvelu YJA on Valtorin valtionhallinnon organisaatioiden käyttöön tuottama verkkojulkaisualusta. Valtori on tarjonnut palvelua asiakkailleen tuotteistettuna kokonaisuutena vuodesta 2016 alkaen.

Paikkariippumaton työ Pilvi Tiedote YJA julkaisualustat verkkosivut

Lue ajankohtaisista aiheista teemoittain

Pysyt perillä millaiset näkökulmat ja palvelut valtionhallinnon ICT:ssä ovat pinnalla. Tutustu vaikka kaikkiin teemoihin!

Tilaa tiedotteet ja uutiskirjeet

Saat ajankohtaiset nostot sähköpostiisi ja tiedät, mitä valtionhallinnon ICT:ssä tapahtuu. Tutustu myös aiempiin uutiskirjeisiin!

Sivun alkuun