Hyppää sisältöön

Yhteiset palvelut ja turvallisuus -tulosyksikön johtajaksi Hannu Naumanen

Julkaisuajankohta 20.9.2023 14.21
Tiedote
Kuva: Yhteiset palvelut ja turvallisuus -tulosyksikön johtajaksi ja Valtorin johtoryhmän jäseneksi on valittu Hannu Naumanen 1.10. alkaen (kuvalähde: Valtori)

Valtorin Turvallisuus- ja Yhteiset palvelut -tulosyksiköt yhdistyvät 1.10.2023. Tulosyksikön nimeksi tulee Yhteiset palvelut ja turvallisuus. Tulosyksikön johtajaksi ja Valtorin johtoryhmän jäseneksi on valittu insinööri (YAMK) Hannu Naumanen 1.10. alkaen.

Hannu Naumanen on johtanut molempia tulosyksiköitä ennen nimitystään: Turvallisuus -tulosyksikköä vakituisena ja Yhteisiä palveluita vt. johtajana. Muutoksen yhteydessä Turvallisuus -yksikön tehtävät ja vastuut säilyvät ennallaan, eikä muutos vaikuta kokonaisturvallisuuden hallintaan tai siihen liittyviin vastuisiin ja resursointiin. Näin asiantuntijaosaamisen keskittämisen sekä kuluvan vuoden alussa Turvallisuudessa tehdyn organisoitumisen hyödyt säilyvät.

"Yhteiset palvelut ja Turvallisuus ovat koko Valtorin läpäiseviä toimintoja. Malli, jossa näitä toimintoja johdetaan yhdessä, on toiminut hyvin käytännössä jo pidemmän aikaa. Turvallisuus on jatkossakin vahvasti Valtorin johtoryhmän agendalla. Tulosyksiköiden yhdistyminen ja johtajavalinta astuvat samaan aikaan voimaan 1.10. ja olen iloinen, että Hannu Naumanen jatkaa hyvää työtään yhdistyvän tulosyksikön johtajana ja Valtorin johtoryhmän jäsenenä", toimitusjohtaja Marja Rantala kommentoi.

Yhteisten palvelujen ja turvallisuuden - tulosyksikköjohtaja toimii merkittävässä roolissa Valtorin strategisten tavoitteiden mukaisen kehittymisen, Valtorin turvallisuuspalvelujen ja Valtorin sisäisen yhteentoimivuuden varmistamisessa. 

"On hienoa jatkaa turvallisuuden ja yhteisten palveluiden johtamistehtävässä Valtorin johtoryhmän jäsenenä. Olen toiminut pitkään valtionhallinnossa, ja koen Valtorin tekemän työn hyvin merkitykselliseksi. Yhteiset palvelut ja turvallisuus -tulosyksikön laaja tehtäväkenttä motivoi asiakkaiden palvelemiseen", Hannu Naumanen kertoo. 

Yhteisistä palveluista ja turvallisuudesta vastaavaa tulosyksikön johtajan tehtävään haki määräaikaan mennessä 75 henkilöä.

Lisätietoja:
Marja Rantala ja Hannu Naumanen
 

Lue ajankohtaisista aiheista teemoittain

Pysyt perillä millaiset näkökulmat ja palvelut valtionhallinnon ICT:ssä ovat pinnalla. Tutustu vaikka kaikkiin teemoihin!

Tilaa tiedotteet ja uutiskirjeet

Saat ajankohtaiset nostot sähköpostiisi ja tiedät, mitä valtionhallinnon ICT:ssä tapahtuu. Tutustu myös aiempiin uutiskirjeisiin!

Sivun alkuun