Hyppää sisältöön

Yhdessä pärjäämme

23.3.2020 13.23
Tiedote

Viimeisimmät viikot tulevat monella jäämään mieleen erityisenä aikana. Toimintaympäristö ja siihen liittyvät vaateet muuttuivat nopeasti.

Joka päivä on tullut ja tulee edelleen uusia ja odottamattomia asiakastarpeita, jotka on ratkaistava nopeasti.

Priorisointi selkeyttää tekemistä

Valtorille valtion yhteisten palvelujen tuottajana tämä on ollut kiireistä ja paineista aikaa. Ohjaajan, asiakkaiden ja viranomaisten toimesta ja toimenpiteiden ansiosta priorisointi toimii ja selkeyttää meidän tekemistämme palveluntuottajana.

Valtori ja valtion muut toimijat ovat varautuneet ennalta poikkeuksellisiin tilanteisiin ja yhteistyön muodot on ennakkoon sovittu. Nyt niitä sovelletaan käytännössä, ja jatkossa niitä kehitetään edelleen.

Yritysyhteistyö täydentää osaamista

Olemme tarvinneet lisääntyvässä määrin myös yrityskumppaneiden palveluja ja venymistä.

On ollut ilo huomata, miten kaikilta toimijoilta on löytynyt mahdollisuus skaalata olemassa olevia ratkaisuja ja priorisoida valtionhallinnon asiakkaiden uusiakin tarpeita nopealla aikataululla. Nämä viikot ovat näyttäneet miten hyvin yritysyhteistyö on toiminut ja täydentänyt osaamistamme. Kun arki palaa, tätä toimintaa tulee edelleen kehittää. 

Nyt alkaneeseen viikkoon olemme varautuneet koko viikonlopun ajan. Yhä enemmän valtion työntekijöitä siirtyy etätöihin tai muihin poikkeuksellisiin järjestelyihin. Samalla esimiehet ovat pyrkineet huolehtimaan asiantuntijoidensa jaksamisesta – toki myös omastaan. Emme tiedä miten pitkään tämä poikkeuksellinen tilanne kestää.

Me valtorilaiset olemme yhteistyössä yrityskumppaneiden kanssa valmiita vastaamaan edessä oleviin tarpeisiin sekä palvelujen palvelutason varmistamiseen.

Kiitos tilanteen ymmärryksestä

Asiakkaita haluan kiittää hyvästä asenteesta ja ymmärryksestä siitä mikä nyt on tärkeää ja mitkä asiat voivat odottaa rauhallisempaa aikaa.

Edelleen on tarpeen ohjeistaa loppukäyttäjiä palveluiden käyttämisestä vain välttämättömien työtehtävien hoitoon. Muuta käyttöä tulee välttää erityisesti kiiretuntien aikana.

Hyvää alkavaa viikkoa!

Asiakkuusjohtaja Jouni Mustonen,
Valtori

Blogi Paikkariippumaton työ