Hyppää sisältöön

Verkkosivujen analytiikkapalvelu Vana – tietoturvallinen vaihtoehto Valtorin asiakkaille

Julkaisuajankohta 10.3.2022 8.30
Tiedote
Mies näyttää sormellaan ruudulta virtuaalista graafia.

Verkkosivujen analytiikkapalvelu Vanan avulla organisaatio pääsee seuraamaan verkkopalveluidensa kävijäliikennemääriä ja vierailijoiden liikkeitä.

Valtori tarjoaa turvallista vaihtoehtoa kaupallisille vaihtoehdoille, esimerkiksi Googlen analytiikkapalvelulle.  

Organisaatio pystyy kehittämään verkkoviestintäänsä seurantadatan avulla. Vana soveltuu käytettäväksi monipuolisesti erilaisissa verkkopalveluissa, kuten internet-, extranet- ja intranet-sivustoilla.

”Vanan avulla organisaatio voi tehostaa verkkosivujensa toimintaa, kun tarve muutoksille on kartoitettu. Analytiikka mm. kertoo, mitkä ovat viraston suosituimmat verkkosivut ja ne sivut, joita tulisi kehittää”, valottaa tuotepäällikkö Taina Hyytiäinen Valtorista. 

Palvelusta on kehitetty kolme eri versiota.

Jaettu Vana – kustannustehokas perusratkaisu

Jaettu analytiikkapalvelu on kustannustehokas perusratkaisu verkkosivujen kävijäliikenteen seurantaan ja analysoimiseen. Palvelu perustuu jaetussa pilviympäristössä toimivaan Snoobi Analytics -analytiikkatyökaluun, joka kehittyy jatkuvasti palveluntarjoajan kehityssuunnitelman mukaisesti. Asiakaskohtainen kehittäminen rajoittuu verkkosivuston seurantaan liittyviin asetuksiin.

Palvelun hyödyt

  • Nopea käyttöönotto, alle yksi päivä.
  • Jaettu pilvialusta, voit jakaa ja vaihtaa tietoja helposti.
  • Monipuolinen käyttöliittymä, voit luoda omia raportteja.

Asiakkaalla on mahdollisuus tilata myös Asiakaskohtainen Vana, joka on kehitetty haastaviin ympäristöihin. Palvelu soveltuu suurten kokonaisuuksien itsenäiseen hallintaan ja kehittämiseen, sekä haastavien asiakastarpeiden toteuttamiseen. Asiakas voi määrittää itse palvelinympäristön ja verkon, johon palvelu asennetaan. Palvelu perustuu Piwik Pro -analytiikkatyökaluun.

Tämän lisäksi asiakkaalla on mahdollisuus tilata Asiantuntijapalvelua. Valtori tarjoaa koulutusta ja konsultointia asiantuntijapalveluna organisaatioille, jotka haluavat hyödyntää käytössään olevaa analytiikkatyökalua tehokkaammin ja/tai laajentaa analytiikkaosaamistaan. 

Lisätietoja

Palvelun tilaaminen edellyttää palvelusopimusta Valtorin kanssa. 

Asiakas voi tilata palvelun ottamalla yhteyttä omaan asiakkuus- tai asiakaspalvelupäällikköönsä.

Asiantuntija- ja kumppanipalvelut Kehittäminen Pilvi Tiedote

Lue ajankohtaisista aiheista teemoittain

Pysyt perillä millaiset näkökulmat ja palvelut valtionhallinnon ICT:ssä ovat pinnalla. Tutustu vaikka kaikkiin teemoihin!

Tilaa tiedotteet ja uutiskirjeet

Saat ajankohtaiset nostot sähköpostiisi ja tiedät, mitä valtionhallinnon ICT:ssä tapahtuu. Tutustu myös aiempiin uutiskirjeisiin!

Sivun alkuun