Hyppää sisältöön

Valtorin vakinaisten johtajatehtävien haku on käynnistynyt

Julkaisuajankohta 27.1.2023 9.48
Tiedote
(Kuvalähde: Valtori)

Haemme merkittäviin tehtäviin johtoryhmään tulosyksikön johtajaa, viestintä- ja markkinointijohtajaa sekä asiakaskokemusjohtajaa.

Toimialariippumattomista (Tori) ICT-palveluista vastaavan tulosyksikön johtaja on merkittävässä roolissa Valtorin strategisten tavoitteiden mukaisen kehittymisen ja palvelutuotannon sujuvuuden varmistamisessa. Lue lisää ja hae paikkaa Valtiolle.fi-rekrytointiportaalista

Viestintä- ja markkinointijohtaja johtaa viestintää ja markkinointia, ja tekee vahvaa yhteistyötä sisäisten sekä ulkoisten kumppaneiden kanssa. Lue lisää ja hae  paikkaa Valtiolle.fi-rekrytointiportaalista.

Asiakaskokemusjohtaja varmistaa kehittymisemme organisaatioksi, jossa asiakastarpeet ohjaavat vahvasti toimintaamme. Lue lisää ja hae paikkaa Valtiolle.fi-rekrytointiportaalista.  

Kaikkien tehtävien hakuaika päättyy 13.2.2023. 

Lue ajankohtaisista aiheista teemoittain

Pysyt perillä millaiset näkökulmat ja palvelut valtionhallinnon ICT:ssä ovat pinnalla. Tutustu vaikka kaikkiin teemoihin!

Tilaa tiedotteet ja uutiskirjeet

Saat ajankohtaiset nostot sähköpostiisi ja tiedät, mitä valtionhallinnon ICT:ssä tapahtuu. Tutustu myös aiempiin uutiskirjeisiin!

Sivun alkuun