Hyppää sisältöön

Valtorin toimitusjohtaja vaihtuu

Julkaisuajankohta 20.6.2022 14.50
Tiedote
Tero Latvakangas.

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtorissa 1.5.2021 aloittanut toimitusjohtaja Tero Latvakangas on irtisanoutunut. Hän toimi aikaisemmin Valtorin tuotantojohtajana. 

”Lähdin tehtävään todella kunnianhimoisella otteella toiveenani uudistaa Valtorin toimintaa niiltä osin, joissa emme ole saaneet toimintaa vuosien aikana toimimaan riittävästi. Päivitimme strategiamme viime vuonna, ja uudistettu strategia on saanut kiitosta sekä asiakkailta että valtorilaisilta. Strategiaa tukeva organisaatiomuutos ehdittiin toteuttaa rakenteellisesti ja toimintatapauudistus saatiin hyvään alkuun”, Tero Latvakangas toteaa. 

”Minusta on tehty Helsingin poliisille tutkintapyyntö esteellisyysepäilyyn liittyen. Olen tullut siihen johtopäätökseen, että on selvempää ja Valtorin etu, että väistyn tässä kohden.”

Valtorin toimitusjohtajan sijaisena toimii Valtorin asiakaskokemusjohtaja Paula Kujansivu. Valtiovarainministeriö käynnistää uuden toimitusjohtajan haun. Valtorin muu johto ja työryhmät jatkavat toimintatapojen uudistamisen hallitun loppuun saattamisen.

”Haluan kiittää teitä kaikkia valtorilaisia hyvästä työstä ja sitoutumisestanne valtionhallinnon ICT-palveluiden laadukkaaseen tuottamiseen. Uskon vahvasti Valtorin kykyyn ja osaamiseen selviytyä myös tässä haastavassa turvallisuustilanteessa. Lisäksi haluan kiittää asiakkaitamme todella hyvästä yhteistyöstä.”

Latvakankaan viimeinen työpäivä on 22.7.2022.

Lisätietoja: 

  • VM osastopäällikkö Jarkko Levasma, p. 050 433 4891
  • VM viestintäjohtaja Johanna Vesikallio, p. 040 722 4092
  • Valtori Paula Kujansivu, p. 040 675 4602

Lue ajankohtaisista aiheista teemoittain

Pysyt perillä millaiset näkökulmat ja palvelut valtionhallinnon ICT:ssä ovat pinnalla. Tutustu vaikka kaikkiin teemoihin!

Tilaa tiedotteet ja uutiskirjeet

Saat ajankohtaiset nostot sähköpostiisi ja tiedät, mitä valtionhallinnon ICT:ssä tapahtuu. Tutustu myös aiempiin uutiskirjeisiin!

Sivun alkuun