Hyppää sisältöön

Valtorin palvelutuotannon tulosalueiden päälliköt nimitetty

Valtori
Julkaisuajankohta 31.12.2014 12.30
Uutinen

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori on nimittänyt palvelutuotannon tulosalueiden päälliköiksi 1.1.2015 alkaen seuraavat henkilöt:

Käyttäjätukipalvelut: Nanna Nevatalo
Päätelaite- ja viestintätekniset palvelut: Paula Aalto (aloittaa 7.1.2015)
Tietoliikenne- ja käyttöpalvelut: Jukka Yli-Koivisto
Projekti- ja asiantuntijapalvelut: Tuomo Kouhia

Tulosalueiden päälliköt raportoivat palvelutuotannon tuotantojohtaja Seppo Mellakselle.

”Saimme avoimiin päälliköiden tehtäviin runsaasti hyviä hakemuksia, mikä osoittaa, että Valtori on kiinnostava työpaikka. Uskon, että aiemmin valitun johtotiimin ja nyt valittujen palvelutuotannon tulosalueiden päälliköiden johdolla sekä koko Valtorin ammattitaitoisen henkilöstön osaamisella ja hyvällä yhteistyöllä asiakkaidemme ja kumppaniemme kanssa saavutamme Valtorin toimintastrategiassa asetetut tavoitteet. Palvelutuotannon johdon keskeinen tehtävä on muuttaa Valtorin palvelutuotanto palvelemaan koko valtionhallinnon asiakaskuntaa ja tuottaa tuotteistettuja palveluita kaikille asiakkaille.”, toteaa Valtorin toimitusjohtaja Kari Pessi.

Lisätietoja

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori
Toimitusjohtaja Kari Pessi
puh. 040 770 9689, kari.pessi[at]valtori.fi

Lue ajankohtaisista aiheista teemoittain

Pysyt perillä millaiset näkökulmat ja palvelut valtionhallinnon ICT:ssä ovat pinnalla. Tutustu vaikka kaikkiin teemoihin!

Tilaa tiedotteet ja uutiskirjeet

Saat ajankohtaiset nostot sähköpostiisi ja tiedät, mitä valtionhallinnon ICT:ssä tapahtuu. Tutustu myös aiempiin uutiskirjeisiin!

Sivun alkuun