Hyppää sisältöön

Valtorin asiakasneuvottelukunta käynnisti vuoden 2023 toimintansa – puheenjohtajaksi Jussi Kivinen

Julkaisuajankohta 19.1.2023 11.51
Tiedote
Asiakasneuvottelukunta.
(Kuvalähde: Valtori)

Valtiovarainministeriö on asettanut Valtorin asiakasneuvottelukunnan uudelle toimikaudelle 1.1.2023-31.12.2024.

Asiakasneuvottelukunnan kokoonpanoon kuuluu hallinonalan edustaja kultakin hallinnonalalta, virastokohtaisia edustajia suurimmista asiakasvirastoista sekä Valtorin ja valtiovarainministeriön edustajat. 

Asiakasneuvottelukunta käynnisti toimintansa

Järjestäytymiskokouksessaan 18.1.2023 asiakasneuvottelukunta valitsi puheenjohtajakseen ylijohtaja Jussi Kivisen Oikeusrekisterikeskuksesta sekä varapuheenjohtajiksi ylijohtaja Saku Airosmaan Verohallinnosta ja teknologia- ja riskienhallintajohtaja Aleksi Yrttiahon Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselta.

”Valtorin merkitys ja potentiaali valtionhallinnon toiminnan arjelle sekä uudistumiselle on merkittävä. Asiakasneuvottelukunta ja sen yhteydessä toimivat uudet kansalliset työryhmät pystyvät tuomaan vahvaa tukea Valtorin kehitykselle. Jatkamme yhteistyörakenteiden ja yhteisten näkemysten vahvistamista Valtorin ja asiakaskunnan kesken”, kertoo Jussi Kivinen.

Puheenjohtajiston tukena asiakasneuvottelukunnan toimintaa valmistelee asiakasneuvottelukunnan sihteeri Jukka Rautanen Valtorista.

Järjestäytymiskokouksessa asiakasneuvottelukunta käynnisti myös toimintasuunnitelman laatimisen. Toimintasuunnitelmassa tullaan tarkentamaan asiakasneuvottelukunnalle säädettyjen tehtävien hoitamista sekä suunnittelemaan asiakasneuvottelukunnan toiminnan painopisteitä ja toiminnan järjestämistä.

Asiakkaamme: ole tarvittaessa yhteydessä 

Asiakasneuvottelukunnan toimintaan liittyen Valtorin asiakkaat voivat olla yhteydessä ensisijaisesti oman hallinnonalansa edustajaan. Myös puheenjohtajistoon ja asiakasneuvottelukunnan sihteeriin voi olla yhteydessä.

Tutustu asiakasneuvottelukunnan kokoonpanoon

Yhteistyöterveisin

Tiedote Valtorin asiakasneuvottelukunta

Lue ajankohtaisista aiheista teemoittain

Pysyt perillä millaiset näkökulmat ja palvelut valtionhallinnon ICT:ssä ovat pinnalla. Tutustu vaikka kaikkiin teemoihin!

Tilaa tiedotteet ja uutiskirjeet

Saat ajankohtaiset nostot sähköpostiisi ja tiedät, mitä valtionhallinnon ICT:ssä tapahtuu. Tutustu myös aiempiin uutiskirjeisiin!

Sivun alkuun