Hyppää sisältöön

Valtorin asiakasneuvottelukunnan puheenjohtajat valittiin vuosiksi 2016 - 2017

Valtori
Julkaisuajankohta 15.12.2015 10.05
Uutinen

Valtiovarainministeriö on asettanut Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtorin asiakasneuvottelukunnan toimikaudelle 1.4.2014–31.3.2018.

Asiakasneuvottelukunta valitsi keskuudestaan toukokuussa 2014 vuoden 2015 loppuun saakka puheenjohtajaksi toimialajohtaja Max Hambergin valtioneuvoston kansliasta ja varapuheenjohtajaksi tietojohtaja Tiina Pesosen sosiaali- ja terveysministeriöstä.

Tämän vuoden marraskuussa asiakasneuvottelukunta valitsi uudelleen seuraavalle kaksivuotiskaudelle, 2016–2017, saman puheenjohtajiston. Puheenjohtajana jatkaa edelleen Max Hamberg ja varapuheenjohtajana Tiina Pesonen.

Asiakasneuvottelukunnan tehtävänä on käsitellä ja seurata muun muassa palvelukeskuksen toiminnan kehittämissuuntia ja toimintalinjoja, palvelujen laatuun ja asiakastyytyväisyyteen sekä palveluiden käyttöön liittyviä asioita sekä muita vastaavia palvelukeskuksen toimintaan liittyviä asioita, joilla on yksittäistä asiakasta laajempaa merkitystä palvelujen tuottamiseen, kehittämiseen tai käyttöön.

Asiakasneuvottelukunnan kokoonpano ja kokousmateriaalit sekä palautekanava löytyvät Valtorin www-sivustolta.

Lisätietoja

Max Hamberg                                     
toimialajohtaja                                                                                        
valtioneuvoston kanslia                     
puh. 0295 160 889  
max.hamberg(at)vnk.fI       
                    
Tiina Pesonen 
tietojohtaja                                                   
sosiaali- ja terveysministeriö
puh. 0295 163 240
tiina.pesonen(at)stm.fi


Lue ajankohtaisista aiheista teemoittain

Pysyt perillä millaiset näkökulmat ja palvelut valtionhallinnon ICT:ssä ovat pinnalla. Tutustu vaikka kaikkiin teemoihin!

Tilaa tiedotteet ja uutiskirjeet

Saat ajankohtaiset nostot sähköpostiisi ja tiedät, mitä valtionhallinnon ICT:ssä tapahtuu. Tutustu myös aiempiin uutiskirjeisiin!

Sivun alkuun