Hyppää sisältöön

Valtori valitsi LAN&WANin tietoturvakumppanikseen palomuurien osalta

Valtori
20.4.2017 12.00
Uutinen

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori on valinnut LAN&WANin kumppanikseen uudistaessaan tietoliikenneverkon tietoturvaratkaisujaan. LAN&WAN ja Valtori ovat solmineet asiakaskohtaisen hankintasopimuksen, joka pohjautuu Hanselin ”Tietoliikenneverkon laitteet palveluineen 2015-2017 (2019) – Tietoturvalaitteet” -puitesopimukseen. Tammikuussa allekirjoitettu sopimus on voimassa vuoteen 2019 saakka. Sopimus ei koske Valtorin TUVE-palveluita.

Solmitun sopimuksen myötä LAN&WAN vastaa Valtorin tietoturvalaitteiden ja niihin liittyvien palvelujen toimittamisesta. Tarkoin määriteltyjen laitteiden vaatimusten ja ominaisuuksien, sekä tarjousten kilpailutuksen jälkeen LAN&WAN valittiin toimittamaan Valtorin tietoturvaratkaisu, joka sisältää palomuurilaitteistoja konesaleihin, sekä useita kymmeniä sopimuskauden aikana toimitettavia asiakaspalomuureja.

Nyt kilpailutetuilla tuotteilla on tarkoitus yhtenäistää ja parantaa Valtorin, sekä heidän valtionhallinnon asiakkaidensa tietoturvaa ja uusia palomuurilaitteistoja, sekä niiden hallintaa. Tällaisia uusia tuotteita tarvitaan nykyisin koko ajan vaativammiksi muodostuvissa verkko- ja toimintaympäristöissä”, kertoo Valtorista ryhmäpäällikkö Harri Suomalainen.

Lisätietoja

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori
Ryhmäpäällikkö Harri Suomalainen, p. 040 5201813
etunimi.sukunimi[at]valtori.fi

Nordic LAN&WAN Communication Oy
Solution Sales Manager Markku Heikkinen, p. 0500 515989
etunimi.sukunimi[at]lanwan.fi