Hyppää sisältöön

Valtori sujuvoittaa asiakkaiden modernia DevOps-kehittämistä

Julkaisuajankohta 26.10.2023 15.25
Tiedote
Kuva: Valtori

Valtorin ylläpitämä DevOps-alusta (Gitlab) on moderni ja turvallinen sovellus- ja infrakehittämisen mahdollistava työkalukokonaisuus, joka tuo valtionhallinnolle ketterää tehokkuutta. Julkisessa pilvessä oleva alusta on suunniteltu ohjelmistokehitystiimien ja operatiivisten palvelujen väliseen yhteistyöhön.

Mitä palvelu mahdollistaa?

DevOps-alustassa on tuki-, ylläpito- ja konsultointipalvelut yhdessä paketissa. Se mahdollistaa uusien digitaalisten tuotteiden ja palveluiden nopean ja laadukkaan lanseerauksen. Lisäksi palvelu mahdollistaa ominaisuuksien jatkuvan käyttöönoton, järjestelmien operatiivisen toiminnan ja ongelmanratkaisun tuotekehitystiimeissä. 

Alusta tuo helpotusta pilvisiirtymään

Virasto voi toteuttaa pilvisiirtymää hallitummin esimerkiksi modernisoimalla substanssisovelluksen kehitysympäristöt pilveen pitäen tuotantoympäristöt konesalissa. Kehittäjät voivat keskittyä ohjelmistotoimitusten ja uusien toimintojen rakentamiseen sekä päivittämiseen.

Palvelu käytössä jo asiakkailla

Palvelua on kehitetty määrätietoisesti kolmen vuoden ajan. Ensimmäiset asiakkaat aloittivat palvelun käytön vuoden 2021 alussa. Valtori käyttää myös itse palvelua omassa pilvikehittämistyössään.

Lisätietoa Valtorin palveluista

•    Kun haluat lisätietoa palveluistamme ja niiden käyttöönottamisesta, otathan ensisijaisesti yhteyttä omaan asiakkuus- tai asiakaspalvelupäällikköösi.

Lue ajankohtaisista aiheista teemoittain

Pysyt perillä millaiset näkökulmat ja palvelut valtionhallinnon ICT:ssä ovat pinnalla. Tutustu vaikka kaikkiin teemoihin!

Tilaa tiedotteet ja uutiskirjeet

Saat ajankohtaiset nostot sähköpostiisi ja tiedät, mitä valtionhallinnon ICT:ssä tapahtuu. Tutustu myös aiempiin uutiskirjeisiin!

Sivun alkuun