Hyppää sisältöön

Valtori kilpailuttaa päätelaitteiden hankinnat

Valtori
Julkaisuajankohta 11.6.2014 10.00
Uutinen

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori valmistelee minikilpailutusta valtionhallinnon organisaatioiden päätelaitteiden hankinnoista. Kilpailutuksen tuloksena valtionhallinnon virastoille hankitaan yhdenmukaiset työasemat ja oheislaitteet, joita Valtorin aiemmin kilpailuttama päätelaite- ja käyttäjätukipalvelu (PÄKÄ) ei sisällä.

Kilpailutus tehdäään Hanselin kilpailuttaman valtion ”Tietokoneet  ja niihin liittyvät palvelut 2014 – 2016 ”puitejärjestelytoimijoiden välillä.

Valtori julkaisee toimittajadokumentaation ja alustavat tarjoukset elokuussa 2014 ja sähköinen huutokauppa järjestetään syyskuussa. Tavoitteena on, että sopimus päätelaitteista olisi käytettävissä loka-marraskuussa 2014. 

Mukaan myös organisaatiot, jotka eivät ole vielä Valtorin asiakkaita

Kilpailutettava kokonaisuus yhtenäistää valtionhallinnon päätelaite- ja sopimuskantaa merkittävästi. Palvelun käyttäjiksi tulevat kaikki valtionhallinnon organisaatiot, jotka ovat siirtäneet toimialariippumattomat ict-palvelunsa Valtorin vastuulle.

Myös ne valtionhallinnon organisaatiot, jotka eivät vielä ole siirtäneet toimialariippumattomia ict-palvelujaan Valtorille, voivat ottaa nyt kilpailutettavan päätelaitepalvelun käyttöönsä ensimmäisten joukossa.

Jos organisaationne haluaa hyödyntää tämän mahdollisuuden ja saada päätelaitteiden hankinnan Valtorilta jo ennen omaa ict-toimintosiirtoaan Valtoriin, ottakaa kesäkuun aikana yhteyttä Valtoriin osoitteeseen hankinnat(at)valtori.fi.

Lue ajankohtaisista aiheista teemoittain

Pysyt perillä millaiset näkökulmat ja palvelut valtionhallinnon ICT:ssä ovat pinnalla. Tutustu vaikka kaikkiin teemoihin!

Tilaa tiedotteet ja uutiskirjeet

Saat ajankohtaiset nostot sähköpostiisi ja tiedät, mitä valtionhallinnon ICT:ssä tapahtuu. Tutustu myös aiempiin uutiskirjeisiin!

Sivun alkuun