Hyppää sisältöön

Valtori kilpailuttaa ITSM- ja CMDB-järjestelmän osana toiminnanohjausjärjestelmäänsä

Valtori
16.3.2015 15.27
Uutinen

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori kilpailuttaa toiminnanohjausjärjestelmäprojektinsa ensimmäisessä vaiheessa ITSM-ohjelmiston (IT Service Management) ja CMDB-ratkaisun (Configuration Management DataBase). Kilpailutus alkaa maaliskuussa 2015, ja sen on määrä valmistua elokuussa 2015.

Hankinta toteutetaan neuvottelumenettelyllä ja lopullisten tarjousten valintaperusteena on kokonaistaloudellinen edullisuus.

Toiminnanohjausjärjestelmäprojektin tavoitteena on muun muassa hankkia ja ottaa käyttöön tietojärjestelmät, jotka tukevat yhtenäisiä prosesseja ja työtapoja ISO/IEC 20000-palvelunhallintajärjestelmän mukaisesti. Lisäksi tavoitteena on integroida tarvittavat toimittajien, asiakkaiden ja muiden sidosryhmien tietojärjestelmät Valtorin tietojärjestelmiin yhtenäisillä työvälineillä.

Toiminnanohjausjärjestelmän avulla halutaan lisätä tehokkuutta Valtorin palvelutuotannossa, saavuttaa yhtenäinen laatutaso koko Valtorissa sekä saavuttaa kustannussäästöjä karsimalla päällekkäisiä tietojärjestelmiä.

Toiminnanohjausjärjestelmän kilpailutuksessa Valtoria konsultoi Visma Consulting Oy, joka voitti puitejärjestelyyn perustuvan Valtorin toteuttaman kilpailutuksen.

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori on julkaissut ITSM- ja CMDB-järjestelmän hankintailmoituksen 16.3.2015 julkisten hankintojen ilmoitusportaali HILMA:ssa.

>> Tutustu hankintailmoitukseen

Lisätietoja

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori

Kehitysjohtaja Sari-Anne Hannula                            

puh. 040 529 7530                                                        

Projektipäällikkö Teija Uusitalo

puh. 050 342 5417

Sähköposti: etunimi.sukunimi[at]valtori.fi